Ex on the Beach

Spoiler alert: deze vier bekende exen komen nog in Ex on the Beach All Stars

De eerste afleveringen van Ex on the Beach Double Dutch All Stars hebben gelijk aan alle verwachtingen voldaan: veel drama, veel liefde en veel seks, zoals Joshua al eens opnoemde in de serie. Maar er komt ongetwijfeld nog veel meer chaos aan, want de exen spoelen in hoog tempo aan.

Onder meer Elias en Elodie kwamen al in EOTB

Twee van de bekende exen die zich tot dusver bij het gespuis in de luxe villa mochten voegen zijn Elias Giannoccaro en Elodie Laay. Verder verwelkomden we al onbekendere namen als Silvester en Rowan. Maar natuurlijk blijft het daar absoluut niet bij.

Jamecia, Renske, Stacy en Megan lijken zeker nog te komen

Echte liefhebbers van EOTB hebben op Facebook namelijk een fragment uit de intro van de serie ontrafeld: daarop zijn exen die zich gaan melden in het huis te zien, en we herkennen er alvast zes. Twee daarvan zijn de reeds aangespoelde Elias en Elodie, maar de andere vier zijn mensen die we nog niét hebben gezien.

Het gaat om Jamecia Baker, Renske van Alphen, Megan Desaever en Stacy Leirens. Andere veelgenoemde namen zijn die van onder anderen Brody Bad en Robin Carrasco. Dat belooft nog wat!

Op deze screenshot zijn onder anderen Megan, Renske, Stacy en Jamecia te herleiden.

Op deze screenshot lijken we Stacy Leirens te zien.