Love & Reality
Jose Ferry MAFS

Speelt er dan toch meer tussen MAFS-Ferry en José?

José en Ferry uit Married at First Sight hebben een bijzonder verhaal achter de rug. De twee werden aan elkaar gekoppeld in het liefdesprogramma en voor Ferry sloeg de vonk al snel over. José bleef een beetje op de vlakte en aan het eind van de programma besloten de twee toch te scheiden. Na afloop van de uitzendingen probeerden de twee het opnieuw met elkaar, maar dat was niet van lange duur. Inmiddels lijken de twee elkaar toch weer gevonden te hebben.

Instagram

Een kijkje op het Instagram-profiel van Ferry lijkt nu toch weer goed nieuws te brengen wat betreft de liefde van de twee. Zo plaatste Ferry begin juni een foto voor een keukenzaak waar hij bij schreef: “Samen een nieuwe keuken uitgezocht. Superblij #deallerleukste #loveisintheair”. Daarmee lijkt Ferry te hinten op een hernieuwde romance. Ook plaatste hij recent een foto met José op het strand.

Volgers vragen zich dan ook terecht af of er opnieuw iets speelt tussen de twee. Zelf hebben Ferry en José daar nog geen antwoord op gegeven. Wel staat in de bio van José nog altijd Happy single mom.