Love & Reality

Sorelis en Gulcin testen in Temptation Island: Love or Leave hun relatie

Sorelis en Gulcin gaan met deelname aan in Temptation Island: Love or Leave de ultieme relatietest aan. Het koppel is ontzettend benieuwd of de liefde eigenlijk wel sterk genoeg is om straks in het ‘echte leven’ de volgende stap te zetten.

Sorelis en Gulcin in Temptation Island: Love or Leave

De 28-jarige Gulcin is inmiddels al negen jaar (!) samen met de vier jaar oudere Sorelis. Hun relatie staat echter een beetje stil. Er worden geen stappen ondernomen richting de toekomst; zo wacht Gulcin nu toch al een paar jaar geduldig op een huwelijksaanzoek van Sorelis.

Maar Sorelis lijkt drukker met het ‘controleren’ van zijn vriendin Gulcin. Op zijn profielpagina van Temptation Island wordt hij namelijk als ‘beschermend’ omschreven. Of zouden ze stiekem ‘heel jaloers’ bedoelen?

Sorelis en Gulcin zijn al negen jaar samen

Verder valt op dat Sorelis en Gulcin elkaar na negen jaar relatie nog steeds niet helemaal lijken te vertrouwen. Niet heel erg vreemd, want in het verleden zijn er nogal wat dingen gebeurd die niet door de beugel kunnen. Vanuit allebei de kanten. Dat belooft dus nog wat voor hun deelname aan de ultieme relatietest.

Trouwen?

Mochten de tortelduifjes het tóch overleven samen, en besluiten voor ‘Love’ te gaan in plaats van ‘Leave’, is het toch echt de hoogste tijd dat Sorelis op één knie gaat. Misschien wel op het laatste kampvuur-moment.

Al geeft dat in Temptation Island ook lang geen garanties. Kijk bijvoorbeeld maar naar Fabrizio en Pommeline, die zouden gaan trouwen, maar na de show alsnog uit elkaar gingen. Hoe dan ook: veel succes gewenst, Sorelis en Gulcin!