Love & Reality

Sonny was vlak voor ongeluk nog met Dusty samen en doet nu zijn verhaal

Vanochtend kwam het schokkende nieuws naar buiten dat Dusty Taconis uit Ex on the Beach: Double Dutch afgelopen nacht een zwaar ongeluk met zijn scooter heeft gehad. In gesprek met Shownieuws doet Sonny Lorenzo (Temptation Island) zijn verhaal. Hij was gisteravond met Dusty en nog een hele groep mensen op het strand samen.

In coma vanwege zwelling in hersenen

“Het was wel even pittig wakker worden, ik ben behoorlijk in shock. Dusty en ik waren in Bloemendaal, om een borrel te drinken, wat dingen te bespreken en dat groepje werd wat groter. Aan het einde van de avond was het mooi geweest. Dusty is weggegaan en ik ben het strand gaan schoonmaken. Hij heeft op weg terug een ongeluk gekregen met de scooter”, zegt Sonny.

“Dusty ligt op dit moment in het ziekenhuis en is zwaargewond. Hij wordt in coma gehouden omdat hij een zwelling in zijn hersenen heeft. Die moet afnemen. De aankomende dagen worden cruciaal.” Verder ontkent Sonny dat Dusty te veel gedronken uit. “We hebben niet extreem veel gezopen. Er is wel wat gedronken, maar ik durf niet te zeggen of het te veel was.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)