Love & Reality

Sonny laat zich uit over zijn eigen bizarre uitspraken in Temptation Island

In Temptation Love Therpay heeft Sonny Lorenzo openhartig gereageerd op zijn eigen optreden in Temptation Island. De ex-vriend van Jaydi trekt volop het boetekleed aan.

I’m so sonnry

Zo erkent Sonny dat Jaydi uiteindelijk met iemand anders er vandoor ging, maar het vooral hijzelf was die fouten maakte op Temptation Island. “Ik en Jaydi hadden een aantal afspraken en daar heeft ze zich niet aan gehouden. Maar we hadden ook afspraken over mijn grove humor en daar heb ik mij ook niet aan gehouden.”

Hij doelt onder meer op kreten als ‘de hele tafel proeven’ en ‘de honderd aantikken’ betreft het scoren bij vrouwen. “Dat slaat natuurlijk nergens op”, geeft Sonny ruiterlijk toe. Hij vergeleek vrouwen tijdens een gesprek met Greg met fruit: “Als je alle soorten fruit op tafel legt en je neemt alleen een hap banaan, dan kun je niet met zekerheid zeggen dat dat het lekkerste fruit is. Dus ik zeg in mijn enthousiasme: ‘Ik wil de hele tafel proeven.’ We waren best aangeschoten in dat busje (…) en dan krijg je een beetje kleedkamerpraat.”

En over ‘de honderd aantikken’:  “Ik ben van mening dat je je eerst moet oriënteren in het leven en meerdere partners moet hebben gehad, om te weten wie jouw droomvrouw is. Dus ik heb er een nulletje achter geplakt.” Iets waar hij achteraf gezien spijt van heeft: “Dat had ik niet zo moeten zeggen, dat zijn eigenlijk meer geintjes. Achteraf heb ik spijt van mijn woordkeuzes en de dingen die ik heb verteld. Maar ik heb liever spijt van mijn woordkeuzes, dan van mijn daden.”

En tot slot gooit Sonny het woord ‘levensproject’ in de ban. “Hoe verzin je het?! Verkeerd verwoord, maar verkeerde intenties? Nee.”