Love & Reality

‘Snurkruzie’ houdt Big Brother-huis bezig

De bewoners van Big Brother 2023 zijn net echte mensen, met irritaties en probleempjes. En soms lijkt er niet zoveel aan de hand te zijn, maar kookt de pan gewoonweg over. Bijvoorbeeld bij de ‘snurkruzie’ tussen Lindsey en Ilse.

Snurkruzie

Voor degenen die het gemist hebben; wat was er precies aan de hand? Ilse maakte Lindsey wakker omdat ze snurkte (terwijl ze zélf ook snurkt…) en zei vervolgens haar naam een paar keer verkeerd, ‘Lesley’ in plaats van Lindsey. En dat kon de laatstgenoemde Big Brother-deelneemster niet hebben, wat weer tot een emotionele ontploffing leidde. Het werd er allemaal niet gezelliger op…

Sfeer verpest

Op het sociale medium Twitter kiest men kanten, die van Lindsey dan wel die van Ilse. Naamgenote Ilse reageert: “Ik voel de sfeer rondom Ilse en Lindsey dwars door m’n scherm heen!” HastalaTeleVista denkt de oplossing te hebben: “Als BB zou ik Lindsey en Ilse verplichten om de rest van de week samen, maar apart van de rest, te slapen in een kleine kamer.” Daphné: “Ilse, je mag je fouten ook toegeven hoor… Lindsey heeft echt niks verkeerd gedaan.” Ninsutu stelt juist: “Grow some balls, Lindsey, reactie is intriest!”

➡ Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!