Love Island

Slachtoffer van seksueel wangedrag Kaj van der Ree deelt choquerende details

De afgelopen dagen ging het in het nieuws volop over Kaj van der Ree. De voice-over van Love Island probeerde meermaals jonge meiden te verleiden tot het sturen van naaktfoto’s en video’s.

Slachtoffer van seksueel wangedrag Kaj van der Ree deelt choquerende details

Sommigen waren slechts 13, 14 of 15 jaar oud. Bijvoorbeeld Laiza, die aan Shownieuws haar verhaal doet. “Het begon via Twitter. Ik keek heel erg tegen hem op, ik was toen nog jong. Toen begon hij een gesprek aan te gaan en dat ging verder op Snapchat. Ik was 14, 15, 16. Van mij vroeg hij om foto’s en als ik die niet gaf ging hij heel erg doordrammen van ‘stuur dan’. Dan stuurde hij zelf foto’s van zijn geslachtsdeel of van zijn gezicht.”

Tijdens Skype-gesprekken ging Van der Ree nóg verder. “Dan ging hij zich aftrekken op mij. Hij vroeg dan of ik ook mijn kleding wilde uittrekken. Het was dan heel dwingend, zo van ‘ik doe het toch ook’.” En Laiza was niet de enige: “Zeker meer dan vijftien meisjes zijn inmiddels naar mij toegekomen met hun verhalen en screenshots.”

Ex Dionne Slagter geschokt

De ex van Kaj van der Ree, Dionne Slagter – beter bekend onder haar Youtubenaam OnneDi -, reageert: “Ik heb geen idee hoe dit ooit geïnterpreteerd is en de wereld in is gekomen, maar ik ben onwijs in shock dat dit allemaal voorviel tijdens de relatie. Het is te walgelijk voor woorden en heb het uiteraard nooit opgemerkt.”

De NPO heeft al aangegeven dat er geen nieuwe opdrachten voor Kaj binnen gaan komen de komende tijd. Het programma ‘Proefkonijnen’ is stilgelegd.

Stuk uit chat Kaj volgens RTL Boulevard:

 • Kaj Hoe oud ben je nu dan ><
 • Meisje: 15, in april 16
 • Kaj Jezus
 • Kaj Klein kind
 • Kaj Je bent het kleine zusje dat ik nooit hebt gehad 😀
 • Kaj NU FOTO
 • Kaj ZONDER BH VERDOMME
 • Meisje: oH
 • Kaj Ja ><
 • Meisje: verdomme
 • Kaj Verleg je grenzen, do it, je krijgt wat leuks voor terug
 • Meisje: dUNNO IF I WANT 2
 • Kaj U should want to babe ><
 • Kaj JE VIND DIT LEUK TOCH OF NIET
 • Kaj DENK NIET ZOVEEL NA
 • Kaj En ik ben gewoon te vertrouwen, ook super chill
 • Kaj No bra
 • Kaj Weet ik vanavond waar ik moet richten