Love & Reality

Single Tyra reageert op zoenen met Greg: boze sneer naar Temptation én Liyah

In de aflevering van vorige week zagen we al hoe deelnemer Greg plots op de bank zat te zoenen met Tyra, nadat Karina hem had gedumpt. Opmerkelijk, want hij trok juist zoveel toe naar een andere vrijgezel, Liyah.

Een kus met grote gevolgen

“Zoals jullie konden zien was ik erg dronken, die avond dat ik met Greg zoende. Omdat het de laatste avond was, had ik besloten om me niet in te houden met de alcohol”, reageert Tyra, die teleurgesteld is in haar beperkte rol in de show. “Ik vind het wel jammer dat dit letterlijk het enige is wat je van me ziet in Temptation. Er is ook maar een klein gedeelte van de hele avond uitgezonden.”

Verder reageert Tyra erg fel op Liyah, die via Instagram vorige week aangaf dat het haar weinig boeide dat Greg opeens met een ander had gezoend. Daarover zegt Tyra: “We weten allemaal wie die avond huilend op de badkamervloer lag. Waarbij het zo erg escaleerde dat de productie er bij kwam en Greg jou vervolgens uit moest leggen dat hij geen relatie met jou heeft, en je niets verschuldigd is. Je hebt het geluk dat dit niet is uitgezonden, Liyah. Met je ‘I don’t care’.” Duidelijke taal!