Love & Reality

Single Daisy klapt uit de school na Temptation-exit: “Juist blij dat ik weg moest”

In aflevering 9 moesten de deelnemers van Temptation Island: Love or Leave vier mannelijke én vier vrouwelijke singles naar huis sturen. Uiteindelijk viel het doek onder meer voor Daisy Piras, maar daar lag de Italiaanse beauty eigenlijk geen moment wakker van.

Back to reality

“Ik weet dat heel veel mensen het jammer vinden, maar eigenlijk ben ik super opgelucht. Ik zei toevallig twee uur voor het moment dat ik liever naar huis ging, want voor mijn gevoel was mijn avontuur wel klaar. Ik wist eigenlijk bij de ontmoeting al dat er geen man voor mij tussen zat, ook al kwam de eerste avond nog erg misleidend over. Er is niets gebeurd en ik kwam niet om mensen te pushen daarin.”

“Ik heb een mooi avontuur gehad en nog mooiere mensen leren kennen. Daar ben ik dankbaar voor. We hebben nog een dagje heerlijk gechilled op een resort en zijn daarna terug naar huis gevlogen, ik werd herenigd met mijn familie die ik super erg had gemist. Ik had op dag 2 al heimwee, ik kon er niet goed tegen om geen controle over mijn leven te hebben en ik hoorde toen Kevin de villa in kwam dat overal op Facebook stond dat ik meedeed. Dat trok mij echt uit mijn bubbel. Je hebt geen idee hoe raar het is om in die bubbel te zitten.” Voor Daisy resteert daarom nu; back to reality!