Love & Reality
BB Vol Liefde

Single B&B-eigenaar? Zo schrijf je je in voor B&B Vol Liefde seizoen 2!

Ben jij de eigenaar van een prachtige bed & breakfast, maar is het voor jou in de liefde nog niet gelukt? Dan is er goed nieuws. Je kunt je namelijk nu alvast inschrijven voor een eventueel volgend seizoen van het RTL4-programma B&B Vol Liefde.

Eerste seizoen

In het eerste seizoen zien we momenteel hoe Debbie, Bert, Vincent, Jacob, Roxanne en Caroline op zoek zijn naar de ware liefde. Ze zijn allen de eigenaar van een prachtige B&B, maar in de liefde is het nog niet gelukt. Daar hopen ze met hun deelname verandering in te brengen. Of dat ook echt lukt, moet nog blijken.

Bij RTL zoekt men ondertussen echter al naar nieuwe eigenaren van een B&B, hotel, guesthouse, chateau, agriturisomo, camping of chambre d’hotes. Ben of ken jij iemand die er één runt in Europa? Dan kun je je nu inschrijven voor een eventueel volgend seizoen.

Inschrijven

Inschrijven voor het programma kan via de website van Blue Circle Casting. Naast dat zij vragen om reguliere gegevens als voornaam, achternaam, geboortedatum en e-mailadres, zijn er ook een aantal extra vragen. Zo moet je een korte omschrijving over jezelf geven, wat meer informatie geven over de onderneming, vertellen hoelang je al vrijgezel bent en wat je zoekt in een partner. Bij de aanmelding wordt ook gevraagd om foto’s en of je al eens eerder hebt meegedaan aan een tv-programma.