Love & Reality

Simone wilde haar vrijscène weg uit EOTB: “Maar we hadden een contract getekend”

Meedoen aan Ex on the Beach kan er voor zorgen dat je reputatie een flinke knauw oploopt. Daar weet de Nederlandse Simone Brouwer (26), die meedeed aan EOTB in België (waar ze al jarenlang woont) in 2016, alles van.

‘Baalde ik wel van’

Aan In de Buurt vertelt zij dat ze spijt heeft van haar 18+ avontuurtjes op de nationale televisie, in EOTB.  “Ik zei van tevoren echt dat ik geen seks zou hebben op tv. Tja, dat is mislukt! Die twee weken waren super intens. Je leeft in een bubbel en je staat constant ‘aan’. Soms ben je je dan niet meer bewust van het feit dat álles opgenomen wordt en ja, toen was het toch ineens gebeurd. Daar baalde ik wel van. Wij kregen de afleveringen een paar dagen voor de uitzending te zien. Ik heb toen meteen MTV gebeld, maar ik had natuurlijk een contract getekend. Dat gingen ze er dus mooi niet uithalen”, treurt Simone na afloop.

Het leverde veel reacties op. “Mijn vriendinnen vonden alles hilarisch, haha! Mijn moeder vond het soms wel heftig, maar was er uiteindelijk ook oké mee. Mijn vader heeft bewust niet gekeken. Maar beter ook. Ik kreeg ook veel reacties van mensen die ik niet kende. Mensen op Instagram stuurden dat ik een hoer was, bijvoorbeeld. Daar had ik het echt moeilijk mee. Later kon ik dat soort berichten gelukkig beter naast me neer leggen. Bij mij viel het nog mee: andere meiden uit het seizoen werden zelfs bedreigd.”

Nederlandse EOTB All Stars

Het had overigens niet gescheeld of Simone was ook in ‘onze’ EOTB te zien: in het All Stars-seizoen. De schoonheidsspecialiste werd namelijk gepolst omdat zij de ex van Wayne Siebenga is. Ze weigerde. “Ik zou op deze leeftijd niet meer zo snel meedoen aan zo’n programma. Ik heb nu een lieve vriend, een fijne baan en ben veel aan het sporten. Maar als je jong bent en single is het een hele leuke ervaring.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Here I am!! #eotbdd #mtvnl #bigsecret #mtvbelgium

Een bericht gedeeld door Simone ☀️ (@simonebrouwer94) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Favorite person💖💖 #favorite #love #boyfriend #couple #bestfriend

Een bericht gedeeld door Simone ☀️ (@simonebrouwer94) op