Love & Reality

Simone sluit hectisch Temptation-avontuur af: ‘Eenmalige levenservaring’

In de aflevering van Temptation Island die vandaag op Videoland verscheen zien we hoe de stellen herenigd worden. Het moge duidelijk wezen dat de relatie tussen Zach en Simone in ieder geval geklapt is.

‘Voel mij nu sterker dan ooit’

Op Instagram richt Simone zich na deze afsluiter voor het laatst tot haar fans. “Zonder spijt van mijn deelname aan Temptation island, kan ik met trots zeggen dat ik altijd dicht bij mezelf ben gebleven. Hoewel dit echter een moeilijk proces was van een 8 daagse roller coaster, ben ik blij dat ik er niet de volledige tijd van 14 dagen heb gezeten. Ik heb dit alles een plekje kunnen geven en dit hoofdstuk volledig afgesloten”, schrijft ze.

“Temptation was voor mij en dan ook echt een éénmalige leerzame levenservaring die ik rijker ben geworden. Wat ik hiervan voornamelijk van heb geleerd is dat ik 100% naar mijn eigen gevoel moet luisteren. Dit deed ik in het verleden niet snel. Ik weet wie ik ben én waar ik voor sta in het leven. Hierdoor heb ik een beter zelfbeeld gekregen. (Ik spreek dan ook echt alleen uit eigen gevoel en belevenis). Ik voel mij nu sterker dan ooit. Ik wil alle lieve mensen met wie ik dit seizoen heb beleefd speciaal bedanken voor deze tijd”, aldus Simone, die nu misschien wel verdergaat met verleider Bas, tot slot.