Temptation Island VIPS

Shirley klapt uit de school: ‘Damian 2 maanden lang niet gezien voor Temptation’

Shirley Mitch

In aflevering 11 leek Shirley definitief een einde te maken aan haar relatie met Damian. De blondine geeft op Instagram toe dat ze er achteraf gezien nog veel eerder een punt achter had willen zetten. “Ik heb zeker wel spijt van hoe ik sommige dingen heb aangepakt, en dit is er wel één van, ja.”

Shirley: ‘Damian loog over Apenheul-kaartjes’

Eenmaal terug in Nederland kwam Shirley’s Apenheul-droom eindelijk uit; maar niet aan de zijde van Damian, maar aan die van verleider Daan. Daarna claimde Damian dat hij wel al eens kaartjes had gekocht voor het dierenpark in Apeldoorn.

“Maar ik zou nooit ‘nee’ hebben gezegd tegen de Apenheul, ik wou daar al zó lang een keer naar toe! Dus, nee, dat is niet waar”, countert Shirley.

‘Elkaar twee maanden lang niet gezien voor Temptation’

Bovendien ging het al heel lang niet meer goed tussen hun. “Nog langer dan twee maanden voordat we naar Temptation gingen hebben we elkaar niet gezien, omdat we constant ruzie hadden.”

“Het ging helemaal niet meer goed en zouden ook uit gaan zoeken of het nog wel zin had om samen verder te gaan, na wat er allemaal gebeurd was in Nederland.”

‘Ik schrok elke aflevering weer van hoe ik er daar uit zie’

Tot slot legt Shirley uit hoe het kan dat ze er op tv heel anders uitziet dan in het echt en op foto’s. “Ik vond het daar echt veel te heet om me op te maken, en had daar ook geen zin in. Verder had ik weinig slaap en veel alcohol.”

“Ik weet het ook niet, maar ik schrok ook elke aflevering weer van hoe ik er daar uit zie. Ik herkende mezelf gewoon bijna niet op sommige momenten”, besluit Shirley lachend.