Love & Reality

Shirley Cramer in Ex on the Beach: Double Dutch de aangespoelde Temptation-ster

Shirley Cristina Cramer is in Ex on the Beach: Double Dutch het strand opgewandeld als de ex van Robin. We kennen Shirley al van haar deelname aan Temptation Island VIPS, waarin haar relatie met Damien Diepenveen stukliep,

Shirley Cramer in Ex on the Beach: Double Dutch

Shirley Cramer is 26 jaar oud en de oude vlam van Robin, met wie ze één gezellige avond heeft gehad een paar jaar geleden. “Ik heb hem toen geen eerlijke kans gegeven, omdat ik nog te veel met mijn hoofd bij mijn ex zat. Maar hij verdient die kans wel.” Robin zelf zegt dan ook gelijk dat er ‘geen betere ex had kunnen komen’ voor hem.

EOTB-Shirley de ex van Robin

Shirley is helemaal klaar voor haar tijd in EOTB, want ‘ze heeft bij de dokter nét twee nieuwe pluspunten gehaald’. Verder heeft ze haar tanden laten wegslijpen en vervangen, is er botox in haar voorhoofd gespoten, zijn de traangoten gevuld, haar lippen meerdere keren, en op het programma staat nog een Brazilian Butt Lift, en wil ze haar ‘kattenogen laten liften’. Het kost al met al dan ook de nodige moeite om Shirley nog te herkennen van haar Temptation Island-avontuur.

EOTB-Shirley in Temptation Island VIPS met ex Damian

Destijds deed ze mee met ex Damian, maar zonder dat hij al te veel fout deed kapte Shirley de relatie af. Ze ging zelf door met verleider Daan, en met een bezoekje aan de Apenheul kwam haar droom uit, maar een serieuze relatie met Daan zat er niet in.

Derhalve reisde Shirley nu maar af naar het strand van Ex on the Beach, waar ze nacht 1 gelijk doorbracht met ex Robin, na dankzij haar EXtra Power Danny uit diens kamer te hebben gegooid. De grote vraag is nu of Robin dan eindelijk zijn serieuze kans gaat krijgen, en of EOTB voor Shirley positiever af gaat lopen dan Temptation Island VIPS. Hoe dan ook; welkom, Shirley!

Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)