Ex on the Beach

Sharon heeft spijt: ‘Want Harrie lijkt op een geit’

In Ex on the Beach Double Dutch All Stars zette Sharon Ipema flink de bloemetjes buiten. Ze dook onder meer in bed met Harrie de Hengst. Maar dat had ze achteraf niét moeten doen, zo vindt ze zelf.

‘Harrie is niet eens knap, zijn hoofd lijkt op een geit’

In een video van Wat Gebeurde Er Next? stelt haar zus Esmee: “Harrie is niet eens knap. Zijn hoofd lijkt echt op een geit. Dat wordt ook over hem gezegd.” Het resulteert in spijt van de daad bij zus Sharon. “Ik heb er zwaar spijt van dat ik iets met Harrie heb gedaan. Gadverdamme.”

Wat Harrie van die spijtbetuiging vindt, boeit ze niets. “Als anderen ons op tv zien, dan snap ik wel dat ze het kut vinden als wij slecht over ze praten. Ik vind gewoon dat je dat wel van tevoren kunt verwachten”, denkt Esmee. “Je weet waaraan je meedoet, dus je moet tegen kritiek kunnen.”

Harrie werd boos op Twins na beledigingen

“Wij hadden gezegd over Harrie dat hij slecht was: is ‘ie boos! Maar wat heeft hij zelf over Sharon gezegd? Als ik iemand lelijk vind, dan kan ik moeilijk zeggen dat ik hem knap vind.”

“Hij heeft ook lopen praten: ‘Sharon is echt makkelijk.’ Maar de dag erna gaat hij er wel mee lopen neuken. Dan worden wij toch ook niet boos?”, stelt Esmee tot slot.