Love & Reality

Sharkuni Romano in Temptation Island: Love or Leave extra single

Sharkuni is in Temptation Island: Love or Leave één van de drie extra mannelijke singles die in aflevering 4 klaar lagen voor een verrassende entree in de villa. Samen met Ralph en Dylan gaat hij kijken of er liefde te scoren valt bij één van de koppeldames (IrisAnnebelMaris en Linde).

Sharkuni Romano extra single Temptation Island: Love or Leave

Sharkuni Romano gaat in Temptation Island: Love or Leave 2022 op zoek naar ware liefde. In Temptation Island: Love or Leave gaan vier koppels de ultieme relatietest aan. Onder aanvoering van presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels slaan zij zich een weg door de verleiding, met om de paar dagen een ‘kampvuuravond’ waarop ze beelden vanuit de andere villa – waar hun partners vertoeven – te zien krijgen. In het verleden is al wel gebleken dat niet heel veel relaties hier allemaal tegen bestand zijn, dat heeft alles te maken met het feit dat de acht vrouwelijke en acht mannelijke singles simpelweg bijzonder aantrekkelijk zijn. Maar dat levert voor ons natuurlijk wel extra veel drama, spanning en sensatie op!

Dylan, Sharkuni en Ralph extra singles

In aflevering 4 treffen de net wakker geworden Maris en Linde drie nieuwe, knappe heren op de ligstoeltjes in de tuin van de villa. Ralph, Dylan en Sharkuni. De 30-jarige Sharkuni uit Rotterdam is nog maar kort vrijgezel, maar alweer op zoek naar een nieuw avontuur. De zorgzame jeugdhulpverlener is niet alleen grappig en lief, maar ook sociaal en loyaal. Sharkuni is op zoek naar een lieve, sociale vrouw met een verzorgd uiterlijk. In zijn vrije tijd houdt hij van voetbal, fitness (dat blijkt ook wel uit zijn armen als boomstammen en imposante sixpack) en een feestje. Met zijn spontaniteit en humor kan hij voor veel gezelligheid en een goede sfeer zorgen in de villa.

Scoort Sharkuni de liefde in Temptation Island: Love or Leave?

“Wat ik vooral mis aan liefde is: iemand waarmee ik écht kan zijn. Bij wie ik mezelf durf te zijn, en mezelf kwetsbaar op durf te stellen.” Het tekent gelik het karakter van Sharkuni en zijn grote hart. Dat blijkt natuurlijk ook al wel uit zijn werkzaamheden als jeugdhulpverlener (bij Stichting Urban Skillsz. Wat Iris, de vriendin van Whitney, vooral gelijk opvalt, is dat Sharkuni net als zij uit Rotterdam komt. Wie weet resulteert dat gelijk in een vliegende start, en straks ook een innige connectie. Succes, Sharkuni!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

img