Love & Reality

Shanice in Are You The One? de single lerares

Shanice behoort in Are You The One? tot de groep van tien vrijgezelle dames. In het eerste seizoen van de Nederlandse editie hoopt de lerares het matchingsysteem een lesje te leren door haar perfecte match te vinden bij de single heren, om zo de prijzenpot van 200.000 euro binnen te harken.

Shanice in Are You The One?

Are You The One? debuteerde in 2014 op de Amerikaanse tv. De serie is dus maar liefst zeven jaar oud, dankzij MTV en Videoland gaan we ‘m nu ook eindelijk in Nederland verwelkomen. De serie laat 10 vrijgezelle dames en 10 vrijgezelle heren de liefde van hun leven vinden in een prachtige villa. In tien afleveringen tijd moeten zij allen hun perfecte match, gekozen door de computer, zien te vinden. Als iedereen aan het eind bij de juiste persoon zit, wordt de prijzenpot van 200.000 euro verdeeld.

Shanice uit Are You The One? is lerares

Op basis van haar uiterlijk – volle lippen, een lichaam om van te dromen en de nodige tatoeages – zou je het misschien niet gelijk denken, maar Shanice uit Are You The One werkt als lerares. Ze staat op school voor een klas met ‘moeilijk opvoedbare kinderen’, zo lezen we op haar profielpagina bij MTV en Videoland. Daaruit blijkt ook wel haar belangrijkste karaktereigenschap: ze is zorgzaam en bekommert zich graag over anderen. Shanice hoopt nu ook eens een man te vinden die ze in de watten kan leggen.

Zorgzaam, maar ook gek van vechtsport

Shanice, die ook steeds meer klussen krijt als model, valt zelf als een blok voor gespierde mannen die zichzelf goed verzorgen, maar er ook van houden om hun dame te verzorgen. Iemand die wat dat betreft wel op haarzelf lijkt, dus. Haar grootste afknapper is jaloezie. Ook mannen die kleiner zijn dan haar hoeven niet aan te kloppen.

Op de Instagram-pagina van Shanice zien we dat ze in het dagelijkse leven graag het vliegtuig naar warme, mooie oorden overal ter wereld pakt. Haar lievelingsstad is Parijs, al kan ze niet ál te lang zonder haar poes, die ze niet voor niets ‘haar baby’ noemt. Zelf is ze ook geen kat om zonder handschoenen aan te pakken, want Shanice is gek op vechtsport. Die beoefent ze ook zelf. Maak dus vooral geen ruzie met haar, in Are You The One!

Deelnemers Are You The One? BoudewijnDamiëtDelanoDividiviFabyFloorIreneIvoJaapJamalJBJoeyMaartjeMaximMichèleNuriRabiaShaniceTychoYasmin

Niets missen van Are You The One? Word lid van onze Facebook-groep!