Love & Reality
Shani Davey Lizzy

Shani stapelverliefd op Davey, MAFS-Lizzy dolblij met nieuw huis

Op tv kunnen we een deel van de levens van veel influencers een tijdje volgen, maar ook in hun privéleven maken ze natuurlijk nog genoeg mee. Daarover plaatsen we op LoveReality.nl regelmatig een update, in de vorm van de Instaflits. Wat houdt de realitysterren bezig? Je ziet het hier.

Shani stapelverliefd op Davey

Shani en Davey hebben elkaar helemaal gevonden in Ex on the Beach Double Dutch. De twee grapten al even dat ze gingen trouwen, maar dat laat nog even op zich wachten. Desondanks zijn de twee wel enorm gelukkig met elkaar. Dat blijkt wel uit de meest recente post van Shani waar ze bij schrijft: “Wat zie ik deze te knappe man toch zo graag!”

Shani Davey

MAFS-Lizzy dolblij met nieuw huis

Lizzy Witlox deed dit jaar mee aan Married at First Sight. Alhoewel ze met Lars niet de liefde van haar leven vond, heeft ze het in haar privéleven inmiddels wel goed voor elkaar. Lizzy geniet inmiddels met volle teugen van haar nieuwe woning.

Love Island-ster Eilish nog altijd gek op Gianni

Het tweede Love Island Nederland seizoen is inmiddels in volle gang. In een eerder Love Island seizoen vonden Eilish en Gianni elkaar. De twee blijken ook nu nog altijd dolgelukkig met elkaar. Eilish schreef bij een foto: “Te quiero, Ik hou van je ❤️. Onze eerste vakantie samen, wat ben ik aan het genieten. Van lekkere ontbijtjes naar beachclubs tot de tofste diners, we’re making memories babe.” Gianni reageerde op de post met: “Puur genieten met jou❤️.”