Love & Reality

Shané Rachel Josefina verleidster in Temptation Island VIPS

Shané Rachel Josefina is in Temptation Island VIPS één van de dertien vrouwelijke verleiders. De getinte schoonheid gaat er alles aan doen om Fabrizio, Quentin, Thomas of Damian een scheve schaats te laten rijden.

Shané Rachel Josefina in Temptation Island VIPS

Shané Rachel Josefina timmert voor Temptation Island VIPS al aan de weg als actrice en model. Ze is al in meerdere videoclips van voornamelijk hiphop en R&B-nummers te bewonderen, van onder meer grote namen in de rapscène als Adje en Sjaak. Ondertussen zit ze ook nog op school, op het MBO College Noord-ROC in hoofdstad Amsterdam.

Gaat verleidster Shané in Temptation Island VIPS achter Quentin aan?

Shané valt normaal gesproken op getinte, lange mannen met een goed gebit, die grappig, lief en zorgzaam zijn. Het klinkt dus alsof haar voorkeur tijdens Temptation Island VIPS naar deelnemer Quentin Jarret zal gaan.

Op Instagram vroeg een fan tijdens een Q&A-sessie aan Shané wat haar ouders ervan vinden dat ze meedoet als verleidster. “Mijn moeder staat altijd achter me, als ik er zelf maar geen spijt van krijg. Ze vindt het tof, maar natuurlijk ook wel een beetje eng, omdat ik toch haar kleine meisje ben”, erkent Shané.

Verleidster Shané keek zelf nooit naar Temptation Island

“Zelf kwam ik nooit op het idee om me op te geven als verleidster, maar een vriendin zei dat ik dat echt moest doen. Toen dacht ik: ‘Waarom niet?’ Eerlijk gezegd heb ik Temptation Island nooit gevolgd; pas nadat ik wist dat ik zelf mee zou gaan doen”, schrijft ze tot slot op haar Instagram-kanaal.

Veel kijkervaring heeft Shané dus nog niet, maar verleiden kan ze met haar schitterende volle haardos, zwoele blik en slanke lichaam als de beste. Wij zijn razend benieuwd!