Sha Senior deelnemer aan Love Island

Sha Senior is één van de knappe vrijgezellen die in Love Island seizoen 2 een poging gaat wagen om de ware liefde tegen het lijf te lopen. Ze omschrijft zichzelf als een ‘sociale vlinder die nu op Grand Canaria rond fladdert’.

Sha Senior in Love Island

Sha Senior is geboren in Heemstede, in de provincie Noord-Holland, maar ze woont tegenwoordig iets verderop in Amsterdam.

In de hoofdstad van ons land studeerde ze eerst op het RK Lyceum Sankta Maria, en daarna volgde ze de opleiding psychologie op de Vrije Universiteit.

Sha Senior internationaal model

Haar droom is echter altijd al geweest om door te breken in de modellenwereld, en daar is Sha Senior met vlag en wimpel in geslaagd.

Ze is al in modecampagnes van over de hele wereld te bewonderen geweest, onder andere dankzij haar imposante lange benen, zwoele blik en volle bos krullen.

Van 2012 tot 2014 was Sha onderdeel van het Elite Model Management in Amsterdam, tegenwoordig is ze gestrikt door Ulla Models.

Sha woonde een tijdje in Los Angeles

Vanwege haar werk als model, waarmee ze steeds groter werd, heeft Sha Senior zelfs een tijdje in Los Angeles (Amerika) gewoond. Ondanks alle aandacht van mannen vond ze ook daar geen ware liefde.

Hopelijk komt daar op Love Island verandering in, want Sha is wel klaar met het leven als vrijgezel en wil een man strikken die samen met haar – en haar hondje Benjamin – de wereld over wil vliegen, en uiteindelijk een ‘huisje-boompje-beestje-bestaan’ wil opbouwen.

Want straks na haar carrière als model is dat alles wat Sha Senior graag wil!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Je kent het wel. Styled by @bynouck_jewelry ✨

Een bericht gedeeld door Sha Senior Love Island (@shasenior) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Be the 🐝 to my 🍯

Een bericht gedeeld door Sha Senior Love Island (@shasenior) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Meet my new boo 🐶

Een bericht gedeeld door Sha Senior Love Island (@shasenior) op