Love & Reality

Serayo Semedo Moreira in Temptation Island: Love or Leave de single filmster

Serayo Semedo Moreira is in Temptation Island: Love or Leave één van de twaalf knappe single mannen, die naarstig op zoek zijn naar de ware liefde. Serayo hoopt verder zijn carrière in de filmindustrie een boost te kunnen geven, dus een rol in Temptation op de nationale buis kan zomaar heel goed uitkomen.

Serayo Semedo Moreira in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is sinds dit jaar iets anders: in het vorige en ook in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Temptation-Serayo droomt net als zijn broer van doorbraak in filmwereld

Serayo Semedo Moreira vertolkte in 2013 zijn eerste serieuze rol als acteur. Hij speelde namelijk Timothy, die te horen krijgt dat zijn vrouw Jessica ongeneeslijk ziek is, in de korte film Koude Handen, Warm Hart. Dit stuk werd overigens geschreven en geregisseerd door de broer van Serayo; Giannini Semedo Moreira. Met hem is Serayo dan ook erg close, ook al woont Giannini – die ooit begon als professioneel dansers – inmiddels in het Amerikaanse Los Angeles.

Genoeg over Serayo, broer Giannini en hun filmambities. Voor nu richt hij zich op het vinden van de ware liefde, want de Rotterdammer is al drie jaar vrijgezel en kan niet wachten om nu eens de liefde van zijn leven te vinden. De vrouw waarmee hij een toekomst op wil bouwen. Serayo zelf is sociaal en amicaal en valt op zorgzame en avontuurlijke vrouwen.

Op zoek naar de ware liefde

In de periode dat hij single was ervoer Serayo dat uiterlijk slechts een bijzaak is. Het gaat allemaal om het hart en je gevoel: het is belangrijk om iemand oprecht te leren kennen, en alles van diegene te weten te komen.

Dankzij het nieuwe concept van Temptation Island: Love or Leave (hierboven beschreven) acht hij zijn slagingskans een stuk groter nu. Wij zijn alvast razend benieuwd of Serayo Semedo Moreira inderdaad zijn prinses gaat vinden: misschien wordt dat Deborah, Julia, Donna of Delphin wel?

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door TEMPTATION ISLAND 2021 🌴 (@serayo)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door TEMPTATION ISLAND 2021 🌴 (@serayo)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door TEMPTATION ISLAND 2021 🌴 (@serayo)