Love & Reality

Schokkend: Temptation-single Joop heeft scheenbeen gebroken na laffe aanval

In Temptation Island is single Joop degene die met zijn uitspraken en steunbetuigingen altijd voor een positieve sfeer zorgt, maar gisteren is juíst hij slachtoffer geworden van een hele laffe daad. Joop is namelijk aangevallen en brak daarbij zijn scheenbeen.

Tempa-feestje bruut verstoord

Joop was met enkele Temptation-collega’s op stap toen hij aangevallen werd. Zo schrijft Chelsy nu: “Dit moet ook even van mijn hart af. Iedereen mag denken en zeggen wat ze willen, je hebt altijd je eigen mening, gelukkig maar ook. Maar geweld gebruiken op iemand is not done. Joop is één van de meest respectvolle mensen die ik ken. Een man met het hart op de juiste plek, die voor iedereen opkomt en geen vlieg kwaad zou doen. Besef dat dit erger had kunnen aflopen en ik wil met deze een shout out naar hem geven. De Tempa groep staat achter je, een dikke groepsknuffel van ons allemaal.”

Kim de grote heldin

En ook Tempa-single Kim van Deelen was present. Sterker nog, Joop schrijft zelf: “Ik wil even een shout out naar deze stoere sterke meid doen. Zij had de moed om er vannacht tussen te springen waardoor ik safe de auto kon bereiken, om te schuilen en te wachten op mijn Uber naar huis. Kim, je bent echt een held en super moedig.” Chapeau Kim, en beterschap Joop!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!