Love & Reality
Eelco Saskia Lang Leve de Liefde

Saskia doet iets wat niet mag in Lang Leve de Liefde en Yordy is spiritueel

De aflevering van Lang Leve de Liefde op donderdagavond zat weer boordevol merkwaardige momenten. Jorn komt erachter dat humor misschien wel belangrijker is dan een goed lichaam, Eelco tovert zijn pratende konijn weer uit de hoge hoed en Saskia heeft iets gedaan wat ze had beloofd om niet te doen. Het was weer een enerverende aflevering.

Lichaam versus humor

Jorn krijgt van zijn date een bijzondere vraag voorgelegd: Liever een vrouw met een goed lichaam of een vrouw met humor. Hij kiest voor een goed lichaam. Als zij hem uitlegt dat je aan een lichaam nog wat kan doen, draait hij snel bij. Of dit een match gaat zijn, is echter zeer twijfelachtig. Jorn houdt wel van een varken aan het spit, maar Charon is vegan. Ze vragen zich dan ook af of ze wel matchen. Jorn stelt nog voor om bepaalde dingen dan gewoon niet te bespreken, maar of dat de oplossing is? De twee hebben zich heel erg vermaakt, maar besluiten niet te verlengen. Ze liggen op best wel veel vlakken ver uit elkaar, zo is Charon meer een ‘blij ei’. Geen match dus.

Hoge hoed

Bij Eelco en Saskia lijkt cupido raak geschoten te hebben. Ze vinden elkaar echt leuk, al moet hij niet meteen denken dat zij al wil trouwen. Ze kruipen zelfs gezellig samen onder een dekentje en ’s avonds zoenen ze uitgebreid in bed. In de ochtend wil Eelco er via zijn konijn erachter komen wat Saskia van hem vindt. Het levert weer een bijzonder tafereel op, maar tussen deze twee lijkt het wel snor te zitten. Ze besluiten dan ook te verlengen. Inmiddels zijn ze zo serieus, dat Saskia’s dochter en een vriendin langskomen. Ook zij worden verwelkomd door het konijn van Eelco. Hij verklapt al snel dat hij al gezoend heeft met Saskia. “Dat mag niet, mama had beloofd dat ze niet zou zoenen”, vertelt de dochter. En als dochter lief eindelijk weg is, belanden de twee weer samen op bed. “Maar niet onder de dekens, want dan gaat het mis…” Dit moet wel een match zijn, toch?

Nieuwe match

Na het vertrek van Jorn en Charon is er weer ruimte voor een nieuw stel. Yordy en Tamara leren elkaar kennen. Yordy is 42 jaar oud en woonachtig in Bilthoven. Hij had de laatste tijd naar eigen zeggen wat scharrels en kon daar zijn ding mee doen, maar zoekt nu iets serieus. Hij is naar eigen zeggen loyaal, open en eerlijk en zoekt dat ook in een partner. Hij wordt gekoppeld aan de 38-jarige Tamara uit Rijswijk. Zij is alweer drie jaar vrijgezel en mist een maatje. Of ze dat vindt in Yordy, is nog even de vraag. De eerste ontmoeting oogt niet heel chill, want al snel blijkt dat Tamara niet heel blij is met haar cadeautje: Bloemen. Op een ander vlak vinden ze elkaar wel: Spiritualiteit. Zo heeft Yordy contact

➡ Niets missen van Lang Leve de Liefde? Word dan ook lid van deze Facebook-groep en klets gezellig mee!