Love & Reality

‘Sarah van Soelen (ex André Hazes) moet nieuwe Bachelorette worden’

Het verhaal van de vorige Bachelorette, Gaby Blaaser, werd geen al te liefdevol verhaal. De vraag is nu dan ook wie straks na de mannelijke editie met Thomas van der Vlugt de nieuwe Bachelorette, als opvolger van Gaby, moet gaan worden.

‘Sarah als Bachelorette’

FawryNotSawry, de roddelkoning van Rumag TV, stelt Sarah van Soelen voor. Zij is de ex van André Hazes. “De opvolger van Gaby. Dat lijkt me fantastisch”, opent Fawry zijn suggestie. Sarah is uit de schijnwerpers verdwenen na haar pijnlijke breuk met André, maar wie weet keert ze daarin terug als Bachelorette. “Sarah moet de Bachelorette worden van volgend jaar! Ja, nou ja! Dit is leuk! RTL, Videoland, als jullie kijken: Sarah van Soelen volgend jaar als de nieuwe Bachelorette. De opvolger van Gaby. Dat lijkt me fantastisch”, zegt Fawry. Collega René Watzema is het met hem eens. “Dat vind ik eigenlijk een hele goede. Helemaal mee eens. Dat vind ik echt leuk.”

Ex van André

Onlangs haalde Yvonne Coldeweijer alias Alberta Verlinde nog hard uit naar Sarah, op wie Yvonne maandenlang een heksenjacht hield. Zij ‘vindt Sarah niet meer relevant nu’. “Ik heb het de laatste tijd eigenlijk nooit meer over haar, ook niet op m’n Insta, omdat het natuurlijk de vriendin van André Hazes was, maar daarnaast ehhh… Niks. Dus ja, vanaf het moment dat het dan uit is, interesseert het mij niet echt meer wat Sarasoel doet. Sarasoel wil zó graag beroemd zijn dat ze gewoon niet de breuk wil accepteren. Ik geloof best dat André Hazes een leuke kerel is of hij heeft echt gewoon een p**mel van goud ofzo, ik weet het niet, maar het lijkt mij toch wel erg obvious dat het Soel te doen is om de fame”, aldus Yvonne tot slot.

➡ Niets missen van Bachelor? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@sarahvansoelen)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@sarahvansoelen)