Love & Reality

Sarah Mooy in Love Island NL de langverwachte nieuwe bombshell

Sarah Mooy heeft in Love Island NL aflevering 13 haar langverwachte entree gemaakt. De blondine maakte met haar komst gelijk een hele hoop los, want onder meer Jim en Joey zien haar wel zitten.

Sarah Mooy in Love Island NL 2021

Sarah Mooy is met haar 23 lentes nog vrij jong, maar weet wat ze wil: de ware liefde vinden. In het verleden had ze al een relatie met een profvoetballer, namelijk met Dennis van der Heijden. De aanvaller speelde destijds bij zijn jeugdliefde ADO Den Haag, inmiddels komt de 24-jarige Van der Heijden uit voor TOP Oss.

Love Island-Sarah had relatie met profvoetballer

De website Goals and Glamour, gespecialiseerd in voetbalvrouwen, schreef destijds over haar: “De kapster in opleiding heeft alle ingrediënten om de voetballerij de komende jaren te bestoken. Blond, verliefd op de camera en niet vies van een duck-face!”

Wordt het voor Sarah Jim, of toch Joey?

Helaas is de relatie met Dennis van der Heijden dus gestrand, maar dat geeft Sarah wel Mooy de kans om naar Love Island af te reizen. En ook daar valt ze bijzonder goed in de smaak. Zo is Jim gecharmeerd van haar looks, maar ook van het feit dat de familie van Sarah tijdens het kijken van de eerste afleveringen gelijk heeft aangegeven dat ‘Jim erg goed bij haar zou passen’.

Maar er is concurrentie, want Joey overweegt ook een move te maken voor de knappe blondine. Al gaat Yasmin dat dan weer een stukje minder waarderen, natuurlijk. Al met al moesten we even wachten op Sarah – haar komst werd plots met twee dagen vertraagd, de reden daarvan is nog onbekend – maar het is het wachten meer dan waard geweest!

De deelnemers aan Love Island 2021: SarahJimJobJoeyMinnMorrisNinaRosaRowennaYasminEsmeeFrancescoDenizDonny

➡ Niets missen van Love Island? Volg deze Love Island Facebook-groep!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@sarah.mooy)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@sarah.mooy)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@sarah.mooy)