Love & Reality

Sanne (Bachelor België) vertelt hoe het nu met de liefde staat

Sanne was één van de smaakmaaksters van het afgelopen seizoen Bachelor België, met Fabrizio Tzinaridis als hoofdrolspeler. Helaas leverde het uiteindelijk geen liefde op voor de knappe Amsterdamse, die in de ‘halve finale’ werd weggestuurd ten faveure van Margaux en Madieke.

Bekend gezicht

Na die exit had Sanne twee maanden geen contact meer met Fabrizio. “Toen stuurde hij me een excuusmail, over hoe alles was gelopen. We hadden het zo leuk gehad samen, het was echt een mooie mail. Sindsdien hebben we wekelijks contact op vriendschappelijke basis”, vertelt de blondine aan LINDA. Daarna kwam nog de nasleep, de periode dat de afleveringen op tv verschenen. “Nu word ik ineens overal herkend. Heel intens. Dat had ik niet verwacht. Het zou alleen in België worden uitgezonden, dat vond ik wel veilig. Vervolgens kwam het ook op Videoland. Als ik nu in mijn joggingpak met mijn dochter in de supermarkt sta, spreken mensen me ineens aan. Vaak denk ik dan: ken ik ze? Oh nee, dit komt door De Bachelor natuurlijk.”

‘Ben niet aan het daten’

“Of laatst, toen ik uit was in een club in België. Ik ben misschien een half uur binnen geweest. Ik werd gék van alle opmerkingen”, lacht Sanne verder. “Dus ik ben wel blij dat het klaar is. Nu kan ik weer verder met mijn leven. Ik focus me nu lekker op de podcast Amsterdamse Mokkels die ik met Yaël (deelneemsters Bachelor NL, goede vriendin van Sanne, red.) maak en geniet gewoon. Ik ben niet aan het daten, ik doe niet aan die apps. Het is even genoeg. Ik wil verder met mijn leven.”

➡ Niets missen van Bachelor? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee