Love & Reality
Samir Ex on the Beach

Samir in Ex on the Beach: Double Dutch als ex Joyce

Samir is de villa binnengekomen in Ex on the Beach: Double Dutch. In aflevering 7 maakte Samir van Dalen zijn opwachting als ex van Joyce. Samir is 26 jaar oud en klaar voor een nieuwe relatie. Mogelijk vindt hij in EOTBDD wel de geschikte partner. Samir gaat in eerste instantie zijn pijlen richten op zijn ex Joyce.

Samir in ex on the Beach: Double Dutch

Samir van Dalen maakt zijn debuut in Ex on the Beach: Double Dutch. Hij is 26 jaar oud en woonachtig in Helmond. Naar eigen zeggen is hij nu helemaal klaar voor een relatie. “Deze keer volledig single, ready to mingle. Kijken of we de draad op kunnen pakken”, spreekt hij uit richting Joyce. Daarmee maakt hij meteen duidelijk dat hij in eerste instantie voor haar is afgereisd naar Ex on the Beach.

Samir vertelt ook maar al te graag hoe hij Joyce heeft leren kennen. Dat gebeurde op een festival. “De klik was er meteen. Daarna nummers uitgewisseld en toen bij elkaar in bed beland. Die tijd had ik zelf ook gewoon een vriendin, dus ik ben eigenlijk gewoon vreemdgegaan. Mijn vriendin is daar toen nooit achter gekomen. Bij deze: Sorry voor het vreemdgaan. Heb ik er spijt van? Nee, dat niet.”

Samir heeft mooie lach

Samir hoopt in Ex on the Beach: Double Dutch een leuke vrouw tegen het lijf te lopen. Hij weet precies wat zijn pluspunten zijn en waarmee hij de vrouwen kan veroveren. “Van vrouwen krijg ik vaak te horen dat ik een mooie lach heb, mooie ogen en dat ik een hele goede zaak onder heb hangen.”

In eerste instantie gaat Samir proberen het hart van Joyce te veroveren. “Ik ben naar Ex on the Beach gekomen om te kijken of het met Joyce nog wat kan worden. Als het met Joyce niks kan worden, dan pakken we de rest van de villa gewoon.” Dat belooft nu al niet veel goeds…

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!