Love & Reality

Sam Verniers verleider in Temptation Island 2020

Sam Verniers is één van de verleiders in Temptation Island 2020. Aan hem en zijn collega’s de taak om één van de vier deelnemende dames het hart op hol te doen slaan.

Sam Verniers verleider Temptation Island

Sam Verniers is geboren in Lommel, in België. Hij houdt wel van een feestje in de Noord-Limburgse horeca, waar hij al uitgegroeid is tot een bekend gezicht dat graag gezien wordt. “Voor feestjes zak ik vaak af naar Hasselt of trek ik naar Nederland. Ik ga graag eens weg met mijn vrienden en hecht daar veel belang aan.”

Inmiddels is de 23-jarige spierbundel bijna een jaar vrijgezel, en dus had hij wel oren naar de verhalen van een productieteamlid van Temptation Island, die hij in een lounge tegen het lijf liep.

Lommelse verleider Sam is acht maanden vrijgezel

“Ik hou wel van een avontuur en de bijhorende vakantie en feestjes spraken me ook wel aan. Vrouwen kunnen bij mij terecht wanneer ze eens gek willen doen en zich willen amuseren”, vertelt Sam aan Het Laatste Nieuws.

Feesten en auto’s als passie

Als Sam niet aan het feesten is werkt hij voor zijn eigen bedrijf, dat auto’s van een (tijdelijke) nieuwe kleur voorziet. “Dat is handig wanneer je uw droomwagen gevonden hebt en enkel de kleur jou niet aanstaat. Auto’s zijn wel mijn grote passie, noem me gerust een beetje een freak. Verder ben ik actief in de catering van verschillende horecazaken. Het kan dus best zijn dat je mij zo wel eens tegenkomt.”

Nu wacht een nieuwe job: verleiden in Temptation Island. “Als verleider is het één van mijn troeven dat ik erg sociaal ben. Wanneer ik iemand zie zitten, kijk ik naar niets of niemand om. Ik laat me niet gek maken door anderen.” Wij zijn razend benieuwd!