Love & Reality

Sam van Putten in De Bachelorette de kapitein

Sam van Putten is één van de knappe vrijgezellen die in De Bachelorette het hart van topmodel Sylvia Geersen probeert te veroveren. Sam is een schipper in hart en nieren, zijn naam op Instagram is zelfs @skippersamm. Schipper Sam dus, ahoi!

Sam van Putten in De Bachelorette

Oké, deze 30-jarige Arnhemmer is niet alléén maar schipper, hij is namelijk ook projectmanager bij een hoveniersbedrijf. Dat doet hij in het ‘dagelijks leven’, maar daarnaast gaat hij elke zomer naar Kroatië om als zeilschipper te werken en met gezinnen rond te varen. Vandaar ‘Schipper Sam’ dus.

Bachelorette-Sam heeft positieve mindset

Bachelorette-Sam houdt er ook nog eens een paar actieve hobby’s op na, zoals bijvoorbeeld mountainbiken, surfen en zeilen (dat laatste is nu natuurlijk geen verrassing meer). Sam heeft naar eigen zeggen een positieve mindset en is een echte levensgenieter. Een Bourgondiër! Carpe Diem, pluk de dag!

Echte liefde bij Sylvia Geersen?

Sam van Putten heeft een aantal relaties gehad, maar is nog altijd hard op zoek naar échte liefde. Misschien vindt hij die wel bij Sylvia Geersen! Sam vindt in ieder geval dat Sylvia sprekende ogen heeft en daarnaast ook nog eens een prachtig figuurtje. Hij is van mening dat het in een relatie verreweg het belangrijkst is dat je echt gelukkig wordt van elkaar. Hij wil zowel fysieke aantrekkingskracht vinden in een relatie als een beste maatje. The best of both worlds.

Sam van Putten biedt vakanties aan

Bachelorette-Sam heeft een eigen website, Skippersam.nl, waarop hij een vakantie aanbiedt. Althans, de site is nog niet helemaal in de lucht (“Meer informatie volgt spoedig”), maar onder ‘Contact’ kunnen we lezen: “Deze vakantie is vanaf zeven dagen te boeken en uiteraard is er mogelijkheid voor verlenging. Het enige wat belangrijk is voor u is dat het vliegticket geboekt wordt en daarna is het mogelijk om zo aan boord te stappen.” Een zeilvakantie dus, een bootvakantie, hoogstwaarschijnlijk onder de Kroatische zon. Op zijn Instagram zien we veel foto’s van de zee, en boten, en nog meer water en boten. En schaar geklede dames op een boot. Misschien ligt Sylvia Geersen er binnenkort ook wel zo bij!

➡ Niets missen van De Bachelorette? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee!