Love & Reality

Ryan Gallagher in Ex on the Beach: Peak of Love

Ryan Gallagher is te zien in Ex on the Beach: Peak of Love, dat op woensdag 27 mei op Videoland in Nederland verscheen. De serie werd opgenomen in de sneeuw van Nieuw-Zeeland en Ryan speelde een belangrijke rol. Eerder deed hij al mee aan onder meer American Idols. In aflevering 9 zorgen hij en zijn ex Magdalena Ruiz voor opschudding door – tijdelijk – de serie te verlaten.

Ryan Gallagher in Ex on the Beach: Peak of Love

Ryan Gallagher is geboren in Grand Rapids in Amerika en werd bij het grote publiek bekend nadat hij American Idols wist te winnen. Ryan is strenggelovig en benadrukt dat hij ‘al in een relatie met God zit’, maar toch ook graag een vrouw aan zijn zijde zou willen hebben. Dat is tot dusver nog niet gelukt omdat hij in relaties vaak ontaard in een klein duiveltje, erkent hij zelf.

Ryan en ex Magdalenda verlaten Ex on the Beach tijdelijk

In aflevering 9 worden de kijkers van Ex on the Beach: Peak of Love opgeschrokken door een tijdelijk vertrek van Ryan Gallagher en zijn ex – die later in de serie aankomt – Magdalena Ruiz.

Dit zou zijn gebeurd vanwege ‘problemen in de familiekring’, maar later doken in de Amerikaanse media steeds meer verhalen op dat Ryan en Magdalena uiteindelijk helemaal niet uit Nieuw-Zeeland weg zijn gegaan. Hun koffers verlieten de villa in ieder geval nooit. In aflevering 10 keerden Ryan en zijn oude vlam al weer terug in EOTB. Eén ding is zeker: Ryan Gallagher gaat voor de nodige drama zorgen in dit seizoen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

2020… this will be a good year!

Een bericht gedeeld door Ryan Gallagher (@ryandgallagher) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

@callumweekender @exonthebeach @mtv #newzealand

Een bericht gedeeld door Ryan Gallagher (@ryandgallagher) op