Love & Reality

Roxeanne Sanches Fernandes is te zien in De Villa

Roxeanne Fernandes Sanches is één van de vrijgezellen die op zoek gaat naar de ware liefde in De Villa. In het dagelijkse leven wilde het nog niet lukken, hopelijk wel in de nieuwe reality-serie van RTL.

Roxeanne Fernandes Sanches in De Villa

De 24-jarige Roxeanne Fernandes Sanches woont tegenwoordig in Rotterdam, maar haar roots liggen op de Kaapverdische Eilanden. Ze heeft een zwak voor stoere mannen, bij voorkeur voorzien van de nodige tatoeages.

Roxeanne uit De Villa heeft Kaapverdische roots

Zelf is ze, naar eigen zeggen, ietwat ‘ingewikkeld’. Toch weet Roxeanne wel wat ze wil, en deinst ze er niet voor terug om recht op haar doel af te gaan.

In De Villa is dat doel dus: de ideale droomman voor zich winnen. “Ik ben gelovig, maar ik doe alles wat goed verboden heeft”, zegt ze.

Roxeanne druk met muziek, kunst en fashion

Op Instagram schrijft de getinte schoonheid dat haar bijnaam ‘Molly’ is en dat ze dan ook in ‘Mollyworld’ leeft. In haar vrije tijd is Roxeanne graag bezig met muziek: haar voorkeur gaat uit naar R&B.

Verder heeft ze een passie ontwikkeld voor fashion en kunst. Niet voor niets volgt Roxeanne de opleiding Art & Design. Tot slot is ze regelmatig op de dansvloer te vinden, want dit feestbeest heeft behoorlijk losse heupjes; dat laat ze maar wat graag zien, ook.