Love & Reality

Roxanne Bobeldijk in Temptation Island: Love or Leave als verleidster

Roxanne Bobeldijk is in Temptation Island: Love or Leave te zien als verleidster, waarin zij als vrijgezel op zoek gaat naar het antwoord op de vraag of één van de deelnemende heren beter bij haar past, dan bij diens huidige partner.

Roxanne Bobeldijk in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is dit jaar iets anders: in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Roxanne is een Rotterdamse horecatijger

De 31-jarige Roxanne Bobeldijk heeft HBO Rechten gestudeerd op de Inholland University en ging daarna door voor een Bachelor in Rechten op de Erasmus Universiteit. Tegenwoordig werkt ze als bedrijfsleider van restaurant Jofel in Maassluis.

Verder zet Roxanne zich met regelmaat in voor het lot van dieren, want ze is een echte dierenliefhebster. En waar ze ook van houdt is festivals: voor Rox kunnen de poorten van de festivals dan ook niet snel genoeg weer opengaan. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de kroegen en discotheken. Niet voor niets wordt ze op haar profielpagina bij RTL omschreven als ‘een horecatijger’.

Klaar voor de ware liefde

Ze komt echter naar Temptation Island om die periode van haar leven (deels) af te sluiten, want Roxanne Bobeldijk hunkert naar ‘huisje, boompje, beestje’. “De nieuwe versie van Temptation Island biedt de kans om echte liefde te vinden.”

Haar droomman mag van haar lekker ouderwets zijn. Een uitgesproken type waar ze normaliter op valt, heeft ze niet. Al is ‘erg verzorgd uitzien’ wel een voorwaarde. Zou Greg, Sorelis, Sonny of Marco het misschien wel helemaal zijn voor haar?

Geplaatst door Roxanne Bobeldijk op Zondag 27 september 2020

Geplaatst door Roxanne Bobeldijk op Donderdag 1 augustus 2019