Love & Reality

Roxanne (B&B Vol Liefde) geeft gezondheidsupdate: ‘Hoop dat ik er zo lang mogelijk mee kan leven’

Roxanne Fillion, bekend van het vorige seizoen van B&B Vol Liefde, kreeg een tijdje terug in het ziekenhuis te horen dat ze lijdt aan fibreuze dysplasie, een zeldzame chronische botziekte in haar hoofd. Aan LINDA.nl vertelt de Brabantse beauty hoe het nu met haar gaat: ‘Stabiel’.

Ziekte

“Het is ook bizar hoeveel reacties ik van mensen heb gekregen hierover, mensen zijn zo dankbaar dat ik over een ‘onzichtbare’ ziekte heb verteld. Dat ik nooit verwacht”, zegt Roxanne dankbaar. “Ik weet niet hoe het gaat lopen. Ik hoop dat ik er zo lang mogelijk mee kan leven.”

B&B Vol Liefde

B&B Vol Liefde vond ze ‘een leerzaam avontuur’. “Ik had mezelf voor het blok gezet, besefte ik tijdens de opnames. Ik ben geen goeie dater, ik ging bijna nooit op tweede date omdat ik dan geen zin of tijd meer had. De mannen kwamen bij mij aan en ik zag meteen: dit zijn niet mijn types.” Ze ‘kwam zichzelf daardoor vaak en veel tegen’. “Het lag echt niet aan hen, maar aan mij. Ik sloot me af, ook omdat mijn vorige relatie niet zo leuk is geëindigd. Maar dat afsluiten kón dus niet. Ik moest me nu wel openstellen en ze een eerlijke kans geven, omdat ze er wel een aantal dagen zouden zijn. Een goede les voor me.” Tegenwoordig heeft Roxanne overigens een vriend. Leuk!

➡ Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!