Love & Reality

Rowenna van der Linden in Love Island NL 2021 de dancing queen

Rowenna van der Linden is te zien in Love Island NL 2021. Als ze in beeld komt is ze dikwijls aan het dansen, want daar is ze gek op. Wie weet kan ze met haar soepele heupjes en gladde moves wel haar droomman aan de haak gaan slaan in de villa.

Rowenna van der Linden in Love Island NL 2021

Rowenna van der Linden is 21 lentes jong en woont in IJsselstein, nabij Utrecht. Ze studeerde dan ook in de Domstad (communicatie), een opleiding die ze vlak voor haar vlucht richting Love Island succesvol heeft afgerond.

Na bijbaantjes bij onder meer Luigi’s IJssalon, Kleurrijk Wonen en studentadviesbureau Scompany ging ze in 2020 aan de slag bij FrankWatching, een community met bijna een half miljoen leden, waar over online trends wordt geschreven. Haar job is er projectmedewerker video & content, op de redactie.

Love Island-Rowenna knappe danseres

Maar haar grootste passie is dansen. Ze geeft zelfs ook les in dansen in het Dolstra Dance Centre in IJsselstein. Ook op feestjes gaan de voetjes van Rowenna dan ook constant van de vloer; het liefst bovenop de tafel. In het verleden maakte deze beauty al een flink aantal mannen het hoofd dol met haar moves, maar telkens bleek de heer in kwestie niet haar prins op het witte paard.

Op zoek naar ware liefde

Zelf heeft Rowenna een zwak voor lieve, zachte jongens, maar hij moet ook weer niet té soft zijn. In dat geval walst de dancing queen met haar duidelijke meningen namelijk zo over je heen. Tot dusver had Rowenna pas één serieuze relatie. Hopelijk ontstaat op Love Island haar tweede, en wie weet zelfs de laatste. Op naar het scoren van je droomkerel, Rowenna!

De deelnemers aan Love Island 2021: AliJimJobJoeyMinnMorrisNinaRosaRowennaYasminEsmeeCarlynFrancescoDenizDonny

➡ Niets missen van Love Island? Volg deze Love Island Facebook-groep!

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandnl)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Olivia & Kate (@oliviakate.nl)