Love & Reality

Roelvink-broers leggen ruzie bij dankzij opvallende bemiddelaar

Donny Roelvink, bekend van zijn deelname aan Temptation Island VIPS, heeft het na jarenlang gekibbel weer bijgelegd met broer Dave Roelvink. De ruzie ging al die tijd over de losbandige leefstijl van Dave, zo vertellen de gebroeders aan Story.

Brotherfight

Donny: “Dat was helemaal niet leuk, maar ik denk toch dat het goed is geweest dat we die tijd hebben genomen. Het ging mis omdat ik vond dat er bepaalde grenzen getrokken moesten worden. Dave vloog nog weleens letterlijk en figuurlijk uit de bocht en dat straalt op de hele familie af. Omdat we in de schijnwerpers staan, hebben we er allemaal last van en worden we aangesproken op de dingen die hij doet.”

Baby Dean als bemiddelaar

Door de koppigheid van Donny duurde de ruzie ontzettend lang, vertellen ze verder. “Er kwam een moment waarop we tegen elkaar zeiden: Hier ga jij links en ik rechts. Omdat we allebei zo koppig zijn, duurde dat dus anderhalf jaar. Onze vader heeft nog geprobeerd om te bemiddelen, maar ik heb hem gezegd dat wij dit als volwassenen zelf moesten oplossen.” Uiteindelijk trad baby Dean (van Dave) onbedoeld op als bemiddelaar: Donny zette zijn eigenwijsheid voor hem opzij. “Ik wilde niet dat ik mijn neefje bijvoorbeeld pas zou leren als hij twee was. Door wat er is gebeurd, zijn Dave en ik uiteindelijk alleen maar closer geworden.”

➡ Niets missen? Volg ons dan ook op Instagram!