Love & Reality

Robert in De Bachelorette de man op het witte paard

Robert is één van de knappe mannen in De Bachelorette. Net als de rest hoopt hij het hart van Sylvia Geersen te gaan veroveren in het mooie Zuid-Afrika. Vanaf de eerste kennismaking op de rode loper maakte hij al een goede indruk: hij arriveerde namelijk op een wit paard. Hij heeft uit een eerdere relatie al een dochtertje van vijf.

Robert in De Bachelorette

De 36-jarige Robert uit Zuidland werkt als manager bij een loodgietersbedrijf en volgt daarnaast een deeltijd hbo-opleiding managementtrainingen. In zijn vrije tijd sport hij graag en vindt hij het ook weleens leuk om met vrienden uit te gaan of een festival te bezoeken. Robert omschrijft zichzelf als eerlijk en loyaal, hij heeft zijn hart op de tong. Hij besteedt verder veel aandacht aan een ‘healthy lifestyle’ en aan ‘persoonlijke ontwikkeling’, zo lezen we in zijn Instagram-bio. Op het kanaal deelt hij verder met enige regelmaat foto’s van zijn lichaam, waarop we kunnen zien dat het met dat ‘healthy lifestyle’ in ieder geval wel snor zit. Onder zijn pak gaat namelijk een (beginnende) sixpack schuil.

Bachelorette-Robert heeft een dochter

De charmeur pur sang heeft elf jaar lang een relatie gehad en heeft samen met zijn ex een dochtertje van vijf jaar oud. Hij vindt Sylvia een leuke meid en haar humor trekt hem aan. Daarnaast vindt het belangrijk dat je naast je relatie ook een eigen leven leidt. Robert heeft een jonger zusje en heeft nog zijn vader die hij wekelijks ziet, zijn moeder is toen hij zeventien jaar oud was overleden.

Entree als prins op het witte paard

Zoals gezegd maakte Robert een betoverende eerste indruk: hij kwam namelijk op een paard aangereden bij de rode loper. “De prins op het witte paard, misschien wel”, lachten hij en de verraste, maar geïmponeerde Sylvia. “Ik kan maar één keer een goede eerste indruk maken”, lachte Robert, die gelijk aangaf dat hij niet kon wachten om Sylvia beter te leren kennen. “Ik denk dat het achterlaten van een goede eerste indruk wel gelukt is.” En dat bleek ook wel tijdens de eerste rozenceremonie, toen Robert – als allerlaatste, maar dat zegt niets – een roos kreeg van Sylvia. “Hoe kon ik jou nou geen roos geven, nadat je te paard bent aangekomen”, lachte de Bachelorette. Een vliegende start!

➡ Niets missen van De Bachelorette? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee!