Love & Reality
Robert Boer Zoekt Vrouw seizoen 12

Robert uit Boer zoekt Vrouw 2022

Robert doet mee aan Boer zoekt Vrouw 2022. De 39-jarige boer uit Overijssel is nog altijd op zoek naar een leuke dame. In zijn leven werd hij wel eens hopeloos verliefd, maar een succes werd het uiteindelijk niet. Tot op heden heeft hij slechts een aantal korte relaties gehad, maar daar hoopt hij met zijn deelname aan Boer zoekt Vrouw verandering in te brengen. Robert gaat dan ook in Boer Zoekt Vrouw 2022 op zoek naar een leuke partner.

Robert uit Boer zoekt Vrouw 2022

Boer Rob uit Boer zoekt Vrouw is toe aan een volgende stap in zijn leven. De 39-jarige boer heeft samen met zijn vader een vleesveebedrijf. Robert is de trotse eigenaar van 120 stuks vee en jongvee. Zijn specialiteit is de blonde d’aquitaines. “Er zit veel temperament in. Ik vind het de mooiste koeien. Ik moet niet van die heel suffe koeien hebben. Als je ze vangen moet, dan is het wel eens hectisch.”

Ook in zijn toekomstige partner mag wel wat meer leven zitten. “Het moet niet te saai. Beetje temperament vind ik wel leuk. Niet te veel natuurlijk, want dat heb ik al. Je moet geen vuur met vuur bestrijden”, gaf Robert al aan. “Ik ben impulsief. Overal mee, in alles. Ik reageer snel, soms wel eens te snel. Ik doe veel dingen waar ik achteraf spijt van heb. Onhandige dingen bijvoorbeeld, dat gebeurt nog wel eens.”

Robert is vleesveehouder

Robert heeft samen met zijn vader een vleesveebedrijf. Wel woont hij op een eigen boerderij, zonder zijn ouders. Het bedrijf moeten ze wel samen runnen, want anders lukt het volgens de boer niet. Naast zijn werk op de boerderij heeft Robert namelijk nóg een baan. Zo is hij ook vrachtwagenchauffeur in het veetransport. “Anders kan ik de hypotheek niet betalen. Ik ben nu 39 en ben altijd aan het werk geweest. Ik denk ook dat dat een stukje gewenning is. Als je dan alleen maar met de boerderij bezig bent, dan is dat ook wel een beetje saai.”

Het is dan ook duidelijk dat Robert niet van saai houdt. Op zijn eigen boerderij houdt Robert nog wat kleinvee. Zo heeft hij kuikentjes en konijntjes. Zelf zou hij in de toekomst ook graag nog eens aan kinderen willen beginnen. En dat terwijl Robert nu toch al 39 is. “Ik dacht altijd: ‘Dat komt wel.’ Dat denk ik nu nog. Als je druk bent met een huis verbouwen en met de boerderij en met werken om alles rond te krijgen, dat je de kop er niet zoveel bij hebt. Dat je meer denkt: Dat komt inderdaad wel.” Nu hoopt hij dat die tijd toch komt.

Robert uit BzV wil gelukkig worden

Robert hoopt in BzV iemand te vinden met wie hij gelukkig kan worden. “Ik wil de liefde en dingen delen met mijn vriendin. Ik ben iemand die wel echt ruimte nodig heeft. Ik hou er niet van als me wordt opgedragen wat ik moet doen, ik ga graag mijn eigen gang. Het moet niet te betuttelend zijn. Maar natuurlijk is het in een relatie geven en nemen. En als het de liefde van mijn leven is, heb ik er natuurlijk veel voor over, maar ik ben wel moeilijk te bedwingen. Ik denk dat de juiste vrouw het beste in mij naar boven krijgt. Want uiteindelijk heb ik ook maar een klein hartje.”

➡ Niets missen? Word dan ook lid van de Boer zoekt Vrouw Facebook-groep

Alle Boer zoekt Vrouw 2022 deelnemers: Evert | Gerben | Hans | Hilda | Janine | Joost | Jouke | Rob (witlofteler) | Rob (kersenteler) | Robert