Love & Reality
Boer Rob Boer zoekt vrouw seizoen 12

Rob Janssen kersenteler uit Boer zoekt Vrouw 2022

Kersenteler Rob doet mee aan Boer zoekt Vrouw 2022. Rob is 51 jaar oud en weet alles over kersen. Hij is een gepassioneerd kersenteler die met zijn bedrijf in Gelderland gevestigd zit. Als Rob niet bezig is met zijn kersen, dan is hij zeer waarschijnlijk bezig met muziek. Terwijl hij kersen plukt, verzint hij namelijk vaak nieuwe liedjes. Hoe leuk zou het zijn als Rob deze liedjes binnenkort kan opdragen aan een leuke vrouw? In Boer zoekt Vrouw 2022 gaat kersenteler Rob op jacht naar de ware liefde.

Rob Janssen uit Boer zoekt Vrouw 2022

Rob Janssen doet mee aan Boer zoekt Vrouw. De 51-jarige kersenteler heeft het goed voor elkaar. Hij heeft een leuk bedrijf en maakt graag muziek. Toch ontbreekt er wel nog één ding in zijn leven: Een leuke vrouw. “Ik heb wel wat doosjes kersen gebracht, maar het is uiteindelijk niets geworden. Met kersen alleen kom ik er niet”, weet Rob tegenwoordig ook.

Als hij een vrouw echt leuk vindt, is Rob bereid om veel voor haar te doen. “Dan ga ik allerlei leuke dingen organiseren. Dan hebben we een speciaal etentje waar ik mijn gitaar meeneem en dat ik dan voor haar een liedje speel in het restaurant. Van die gekke dingen. Dan ga ik de dingen doen die mijn gevoel ingeven. Soms is die timing niet goed en ga ik te snel. Ik wil te graag en ga te hard, te enthousiast.” Daar heeft Rob dan ook van geleerd. Hij wil voortaan bij zichzelf blijven en niet te hard van stapel lopen.

Rob is gescheiden

Rob is drie jaar geleden van zijn vrouw gescheiden. Sindsdien woont hij weer in zijn eentje op het bedrijf. Al komt zijn dochter wel regelmatig langs. Ieder weekend is de twaalfjarige Lisa bij Rob thuis. Een toekomstige vrouw zal dan ook moeten begrijpen dat Liza voor hem altijd op nummer één staat. Daarnaast heeft Rob ook een grote passie voor paarden en muziek. Zo wordt hij ook wel eens Mr. Jukebox genoemd. Deuntjes schudt hij uit zijn mouw en ook eigen liedjes bedenken is voor Rob geen enkel probleem. Toch belooft hij zijn toekomstige partner wel dat zij sowieso op de tweede plek komt te staan. Voor zijn muziek, kersen en paarden.

BzV Rob wil graag samen delen

Rob Janssen uit Deest hoopt in Boer zoekt Vrouw een partner te vinden met wie hij samen dingen kan delen. “Alles wat je meemaakt en doet samen delen. Samen plannen maken. Ik maak nu zelf mijn eigen keuzes en ik mis het dat ik met iemand kan overleggen. Iemand hoeft me niet te verzorgen, dan kan ik wel zelf. Ik wil graag iemand die tegenwicht kan geven, iemand die me in balans houdt”, is Rob heel duidelijk.

Stimuleren en steunen

Hij vindt het dan ook belangrijk dat hij en zijn partner elkaar kunnen stimuleren, maar ondertussen geniet hij ook enorm van zijn eigen ruimte. “Ik zoek de versterking, de steun in de dingen die je doet. En dat natuurlijk over en weer. Dat mis ik nu”, aldus Rob. In het verleden is hij twee keer getrouwd geweest. Nu hoopt hij de ware tegen te komen. Lukt Rob dat in Boer zoekt Vrouw 2022?

➡️ Lees ook: Zijn boer Rob en Wendy uit Boer zoekt Vrouw nog samen?

➡ Niets missen? Word dan ook lid van de Boer zoekt Vrouw Facebook-groep

Alle Boer zoekt Vrouw 2022 deelnemers: Evert | Gerben | Hans | Hilda | Janine | Joost | Jouke | Rob (witlofteler) | Rob (kersenteler) | Robert