Love & Reality
Rob Boer Zoekt Vrouw seizoen 12

Rob de Boer witlofteler uit Boer zoekt Vrouw 2022

Rob de Boer gaat in Boer zoekt Vrouw 2022 op zoek naar een leuke vrouw. Rob is een witlofteler uit Spierdijk. Hij is vijftig jaar oud en heeft niet het makkelijkste leven achter de rug. Zo maakte Rob eerder al diepe indruk met zijn verhaal toen hij vertelde dat hij zijn zoontje redde van verdrinkingsdood. In het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw gaat Rob op zoek naar een leuke dame met wie hij zijn leven kan delen.

Rob de Boer uit Boer zoekt Vrouw 2022

Witlofkweker Rob de Boer gaat in Boer zoekt Vrouw op zoek naar de ware liefde. In het dagelijks leven houdt hij zich bezig met zijn witlofkwekerij. Witlof is dan ook zijn grote liefde, maar er is een nog grotere liefde in het leven van Rob. “Dat is mijn kleine mannetje.” Hij heeft het over Olivier, zijn achtjarige zoon die afkomstig is uit Robs eerste huwelijk. “Een lief mannetje, altijd vrolijk, met het syndroom van Down.” Drie dagen per week woont Olivier bij Rob.

Rob redde Olivier van verdrinkingsdood

Vier jaar geleden sloeg het noodlot bijna toe voor Olivier en Rob. Olivier kroop in een onbewaakt ogenblik onder een hek door en viel in een metersdiepe put. “Ik zag hem staan, onderaan een waterput. Onder water. Het is een put van 2,5 meter diep en er stond water in ook. Ik ben erin gesprongen meteen en hij was niks meer. Hij was verdronken eigenlijk. Ik heb zoveel kracht gegeven op mijn heupen dat ik in één keer met hem uit de 2,5 meter sprong. Toen is hij met de ambulance naar het ziekenhuis gegaan onder begeleiding van politiemotoren.”

“In het VU zei de eerste arts meteen: ‘Dit komt niet goed.’ En de tweede arts zei: “Ik zie nog een heel klein reflectie in zijn vingertje en in zijn oogpupil’ en die zei: ‘We gaan het proberen’, maar ze zagen het eigenlijk niet zitten. Toch gingen ze het proberen en na twee weken werd hij ontwaakt en was er helemaal niets meer aan hem te zien. Op eigen kracht is hij eigenlijk alles doorstaan, dus het is zo gigantisch bijzonder dat het uiteindelijk goed gekomen is. Maar daardoor hebben we wel een gigantische band samen. Die is onbeschrijfelijk.”

BzV Rob zoekt leuke vrouw

Een nieuwe dame in het leven van BzV Rob zal er dan ook rekening mee moeten houden dat zijn zoon erg belangrijk is voor hem. Toch is Rob het zat om alleen te zijn. Hij hoopt dan ook op een leuke partner. “Ik zoek een warme, gezellige vrouw die zorgzaam is, ook voor Olivier. Om samen leuke dingen te doen. Samen op de bank, of samen een uitje. Naar de klimduin, naar het bos, naar Schiphol, zodat ze onderdeel wordt van mijn en Oliviers leven.”

Hij zoekt iemand met wie hij alles kan delen. “Dat je open staat voor elkaar. Dat je alles bij elkaar kwijt kan. Dat je alles kan uiten, het over alles kan hebben. En ook gewoon iemand die oprecht vraagt: hoe was jouw dag? Dat mis ik. Alleen is maar alleen”, gaat hij verder. Mocht Rob een leuke dame vinden, dan is het niet de eerste keer dat hij verliefd wordt. “Ik ben vier jaar getrouwd geweest. Toen Olivier twee was zijn we uit elkaar gegaan. Daarna heb ik geen serieuze relaties meer gehad”, aldus Rob. Mogelijk vindt Rob in Boer zoekt Vrouw 2022 een leuke nieuwe vrouw.

➡ Niets missen? Word dan ook lid van de Boer zoekt Vrouw Facebook-groep

Alle Boer zoekt Vrouw 2022 deelnemers: Evert | Gerben | Hans | Hilda | Janine | Joost | Jouke | Rob (witlofteler) | Rob (kersenteler) | Robert