Love & Reality

Ritchie Ringnalda te zien in The Bachelorette met Gaby Blaaser

Richie Ringnalda is één van de achttien mannen die in The Bachelorette strijden om het hart van Gaby Blaaser. Eerder was hij ook al te zien in First Dates, maar omdat dat geen vriendin opleverde waagt hij nu een poging in The Bachelorette.

Ritchie Ringnalda in The Bachelorette

Ritchie Ringnalda is werkzaam als vrachtwagenchauffeur. “Het rijden in een vrachtwagen geeft mij een gevoel van vrijheid. Lekker je eigen ding kunnen doen, je eigen muziek draaien en de hele dag zingen en luchtgitaar spelen”, lacht hij. “Ik ben ook altijd heel vrolijk en haal geluk uit de kleine dingen in het leven.”

“Ik ben echt een gigantische flirt, ja. Ik hou van flirten, dat houdt het spannend. Even oogcontact, een knipoogje, stiekem lachen.” Gaby mag dus haar borst natmaken. “Ik ben heel benieuwd naar haar. Naar haar energie, hoe ze is. Of ze ook lekker spontaan is, en met me mee kan lullen.”

Ritchie vergeet zijn cadeau af te geven bij eerste kennismaking

Door de zenuwen bij zijn eerste kennismaking met Gaby Blaaser vergat Ritchie zijn cadeau – een fles champagne die hij mee had gebracht – af te geven aan Gaby. Gelukkig kon de blondine er zelf wel om lachen, en kreeg Ritchie ‘gewoon’ een roos aan het einde van de aflevering: die geeft recht tot een langer verblijf in de villa in Zuid-Afrika. Of hij aldaar ook echt het hart van de actrice weet te veroveren, zal nog moeten blijken.

Ritchie was al te zien in First Dates

Want lang niet altijd slaat de vonk over tussen twee mensen. Daar kwam Ritchie eerder al achter tijdens zijn deelname aan First Dates. Op 18 december 2019 was hij te zien in de NPO-serie. Hij had een gezellig etentje met een jongedame, maar hield er geen liefde aan over. Vandaar dat hij nu zijn gelu kgaat beproeven bij Gaby!

Ritchie tijdens First Dates