Love & Reality

Rick van Oudgaarden in De Bachelorette goed bebaarde fysiotherapeut

Rick van Oudgaarden behoort in De Bachelorette tot de imposante groep van single heren die gaan strijden om de liefde van Sylvia Geersen. Rick is overtuigd van zichzelf én van zijn kansen op het veroveren van het hart van topmodel Sylvia. De tijd zal uitwijzen of hij de felle concurrentiestrijd ook daadwerkelijk wint.

Rick van Oudgaarden in De Bachelorette

Rick van Oudgaarden zag 32 jaar geleden voor het eerst het levenslicht in Noordwijk, een dorp en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Hij heeft HBO Fysiotherapie gestudeerd op de Hogeschool in Leiden en behaalde in 2013 zijn papiertje. Daarna ging hij gelijk aan de slag als fysiotherapeut bij De Ruiter in Hillegom en later verdiende hij ook nog zijn brood bij FysioBollenstreek, tot hij in 2016 zijn eigen business op poten zette: Rick van Oudgaarden Personal Training. Dat heeft hij twee jaar gedaan.

Zelfstandig fysiotherapeut

In 2017 startte Rick een andere business: De Techno Therapeut. “Ontspanning en plezier gegarandeerd”, luidde het motto. Toch stopte hij in 2019. Sinds januari 2021 is Rick van Oudgaarden zelfstandig spier – en peesspecialist (fysiotherapeut). “Een effectieve en persoonlijke benadering voor uw lichamelijke klachten. Persoonlijk maatwerk, zoals het bedoelt is”, belooft hij.

Bachelorette-Rick heeft een roerig verleden

Op zijn profielpagina bij RTL wordt Rick omschreven als ‘zelfverzekerd’. Ook straalt hij veel energie uit, weet hij waar hij het over heeft en is hij innovatief in zijn vak. Dat blijkt ook wel uit zijn hierboven beschreven werkverleden. Qua karakter is Rick verder een ouderwetse gentleman; hij zal altijd de deur openhouden en de stoel aanschuiven voor een dame. Ondanks zijn drukke carrière heeft Rick nu al acht relaties gehad, maar telkens liepen die spaak omdat hij er toch achter kwam dat hij zijn ‘roerige verleden’ nog niet goed had verwerkt. Inmiddels is dat wel het geval, zo luidt zijn overtuiging.

‘Imperium opbouwen’ met de liefde van zijn leven’

Rick wil niets liever dan samen een ‘imperium opbouwen’ met iemand die eerlijk is en met wie hij alles kan delen. Deze man met een missie en visie ziet Bachelorette Sylvia Geersen alvast helemaal zitten. Nu hopen dat dat andersom ook zo is!

➡ Niets missen van De Bachelorette? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rick van Oudgaarden (@rvanoudgaarden)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rick van Oudgaarden (@rvanoudgaarden)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rick van Oudgaarden (@rvanoudgaarden)