Love & Reality

René maakt aan geruchten over overspel Annebel in Echte Meisjes in de Jungle een einde

Gisteren dropte Lena uit Echte Meisjes in de Jungle een bommetje door te claimen dat niet alleen zij zelf, maar ook Annebel Visscher behoorlijk flirtte met de geluidsman van dienst, Leandro (inmiddels het vriendje van Lena). Dit terwijl Annebel verloofd is met René. Volgens Lena is er achter de schermen in de jungle zelfs ‘fysiek contact’ geweest tussen een deelneemster en een crewlid, maar níét door Lena zelf. Annebel wellicht?

Ode aan Annebel

Op Instagram lijkt René gelijk korte metten te maken met alle geruchten. Hij deelt namelijk een uitgebreide ode aan Annebel. “Trots ben ik op mijn topper Annebel. Wat is het allemaal snel gegaan voor ons afgelopen jaar. Enorm veel positiviteit na Temptation 2022. Lieve reacties van de mensen op social media, of wanneer we mensen tegen kwamen op straat”, opent de spierbundel.

TV-comeback

Voor Annebel was het een flinke stap om middels Echte Meisjes in de Jungle terug te keren op tv. “Je werd toen al snel benaderd of je nog eens mee wilde doen aan een programma. Voordat je het wist stond je een paar maandjes later in de jungle tussen al die andere meiden. Enorm spannend natuurlijk!! In de Jungle, zonder mij, tussen dames waarvan sommige het al jaren gewend zijn, al die camera’s en de aandacht.”

Sterkhouden in de jungle

“Hoe ga je dan om met de meningen die gevormd worden, de spelletjes die worden gespeeld? Natuurlijk komt er dan een stukje onzekerheid bij kijken. Zeg je bepaalde dingen wel goed? Of doe je bepaalde dingen wel goed? Je bent een persoon die altijd goed voor iedereen wilt zijn, je wilt het beste voor iedereen en vermijd confrontaties en ruzies.” Al met al is René gewoonweg beretrots op Annebel. “Nu achteraf ben je net als na Temptation wéér gegroeid en sterker geworden. Jouw kracht is altijd dat je lekker jezelf blijft. Je bent sterk, gedreven en daarbij ben je ook nog eens enorm lief. Ik ben trots op jou hoe jij je daar staande hebt gehouden en de fysieke opdrachten als een killer uitvoerde!”

➡️ Niets missen van Echte Meisjes in de Jungle? Volg ook de Facebook-groep!