Love & Reality

Relatie Temptation-Joop en Chelsy al weer uit: “Genept met open ogen”

Drie weken geleden meldde Temptation Island-single Joop dat hij tóch een relatie aan de show had overgehouden, en wel met collega-single Chelsy. Maar helaas is het nu al weer voorbij. En het lijkt erop dat dat de schuld van Chelsy is.

Over en voorbij

Op Instagram meldt Joop namelijk nu: “Helaas, it’s over. Vertrouw niemand die openheid afdwingt, en het zelf níét doet. Later de uitleg. Mijn hart is nog nooit zo hard op getrapt. Maar ik begrijp goed dat als je zelf niet durft te dromen waar je leven kan gaan, dat twijfel een killer is. Some people can’t handle the shine. Ik ben genept met open ogen, waar ik zelf bij stond.”

Een Joopiaanse uitleg

“Life can be a bitch, maar je gevoel negeren is nog erger. Soms leert het leven jou om nog meer van jezelf te houden, op de meest harde manieren, terwijl je zelf teveel bent verblind. De lerende les is hard, maar het eindresultaat belooft een oase om maar één keer te ervaren.” Joopiaanse uitspraken. Twee weken geleden vertelden de twee nog dat ‘samenwonen de volgende stap wordt’. Dat gaat dus niet meer gebeuren. Ze waren sinds 18 september jongstleden samen. Hoe dan ook, sterkte met het verwerken van de breuk, Joop en Chelsy!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)