Love & Reality

Realitywereld kotst Lisa Sace en Jay Zwarts uit na misselijkmakende actie

Wekenlang werd er volop gespeculeerd over de situatie van Lisa Sace en diens vriend Jay Zwarts. Ze zouden uit elkaar zijn geweest omdat laatstgenoemde ‘haar mishandeld had.’

Het afvoerputje van de maatschappij

Maar dat is onzin gebleken, vertelt de populaire Youtuber en reality-insider Fawry Not Sawry op Rumag TV. “We hebben het echt over de onderkant van de samenleving. Het afvoerputje van de maatschappij. Zij hebben namelijk een mishandeling in scène gezet, puur om meer volgers te krijgen. De reden is dat er aanstaande vrijdag een nieuwe single van ze uitkomt..”

Dit terwijl er naar verluidt zo’n 200.000 mensen écht te maken hebben met huiselijk geweld. Eén van hen was Yasmine Pierards, die in elkaar werd geslagen na een after party in haar eigen appartement. De sterspeelster uit Temptation Island en Ex on the Beach maakt dan ook gehakt van haar voormalige villagenoot Lisa.

“Wat ik echt jammer vind, is dat er tegenwoordig zo een domme hersenloze mensen zijn die zo graag de media-aandacht hebben, dat ze de hele heisa rond een mishandeling fake. Er zijn mensen die echt door deze dingen gaan, die mentaal en fysiek terug op 0 moeten beginnen doordat ze écht mishandeld zijn. Dat wens ik niemand toe. Schandalig dit”, foetert Yaz.