Love & Reality

Randy Eberhard in Ex on the Beach: Double Dutch de ex van Stevie

Randy Eberhard verscheen in aflevering 2 van Ex on the Beach: Double Dutch 2022 op het strand. Tot blijdschap bij ex Stevie, die zijn komst ‘onverwachts, maar heel leuk’ vond. De gedachtes gingen gelijk terug naar een ‘ritje in de auto’ samen. “Voor ik het wist zat ik in de auto, en had ze ‘m al in haar mond zitten.” Gaan ze in EOTB een nieuw ritje maken?

Randy Eberhard in Ex on the Beach: Double Dutch

In Ex on the Beach: Double Dutch worden feestende jongvolwassenen met elkaar losgelaten in een villa waar het hen aan niets zal ontbreken. Drama, lust en ook liefde zorgen altijd voor mooie, maar ook heftige momenten. Bovendien ligt er altijd nog de gevreesde Tablet of Terror op de loer: die zorgt voor krankzinnige plottwists en stuurt telkens drie mensen naar het strand, waar vervolgens een ex van één van hen uit de zee gelopen komt. Bloeit er daarbij oude liefde terug op? Of vechten de voormalige lovers elkaar nu de tent uit? Hoe dan ook: spetkakel gegarandeerd in EOTB.

EOTB-Randy is ex van Stevie

De 24-jarige Randy Eberhard – die in dezelfde aflevering als Ayleen en Lars binnenkwam – leerde Stevie kennen tijdens een avondje stappen in Heerlen. Al snel belandden de twee in bed en in de weken erna hebben ze ook nog behoorlijk wat avontuurtjes meegemaakt. De Limburgse feestbeesten kregen er geen genoeg van, zelfs tijdens het autorijden werden er de nodige handelingen verricht. “Voor ik het wist zat ik in de auto, en had ze ‘m al in haar mond zitten”, blikt hij nog maar eens terug.

Ingrijpende EXtraPower

“Ik kom nu vooral om plezier te hebben”, zegt Randy eenmaal op het strand. De Tablet of Terror zag met lede ogen aan dat een ex eens met louter enthousiasme begroet werd. Daar moest verandering in komen: als EXtraPower moet Randy iemand gaan kiezen die niet mee mag feesten, en alleen in het hutje moet slapen. “Dit is niet eens een power, joh. Lekkere binnenkomer.. ‘Hoi ik ben Randy, jij moet vannacht in de tuinhut slapen’. Bezorg je gelijk iemand een k*tavond”, treurt Randy, die gelukkig eerst nog even gezellig op date mag met Jennifer. Sterkte alvast!

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Randy (@randyeberhard)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)