Love & Reality

Raluca in Temptation Island: Love or Leave extra single

Raluca is in Temptation Island: Love or Leave één van de vier extra singles die in aflevering 3 zijn gearriveerd om het de heren uit de koppels (WhitneyRenéIvo en Jan Sietse) extra lastig te maken. Samen met Maartje, Sabine en Talisa mocht ze gelijk met de mannen op dansdate.

Raluca extra single Temptation Island: Love or Leave

Raluca gaat in Temptation Island: Love or Leave 2022 op zoek naar ware liefde. In Temptation Island: Love or Leave gaan vier koppels de ultieme relatietest aan. Onder aanvoering van presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels slaan zij zich een weg door de verleiding, met om de paar dagen een ‘kampvuuravond’ waarop ze beelden vanuit de andere villa – waar hun partners vertoeven – te zien krijgen. In het verleden is al wel gebleken dat niet heel veel relaties hier allemaal tegen bestand zijn, dat heeft alles te maken met het feit dat de acht vrouwelijke en acht mannelijke singles simpelweg bijzonder aantrekkelijk zijn. Maar dat levert voor ons natuurlijk wel extra veel drama, spanning en sensatie op!

Sabine, Raluca, Talisa en Maartje extra singles

Raluca is een pittige tante die het vuur bij de heren in Temptation Island: Love or Leave ongetwijfeld aan de schenen gaat leggen. Bij haar eerste gesprekje met René merkt ze gelijk maar even op dat hij ‘een lekker kort zwembroekje aanheeft’. Zelf is ze overigens ook niet bang voor weinig verhullende kleding, want onder de naam ‘Sweet Jane’ is ze actief op het welbekende medium 0nlyFans, waarop ze pikante kiekjes van zichzelf aan abonnees verkoopt.

Pikante kiekjes Temptation-single Raluca

Ook op haar Instagram-pagina wemelt het overigens van de foto’s waarvan menig man (of vrouw) rode oortjes zal krijgen. Het wordt dus nog bijzonder spannend om te zien of de heren op Temptation Island: Love or Leave wel bestand zijn tegen al die spanning die single Raluca erin kan gooien. Op haar profielpagina bij RTL wordt Raluca, geboren in het altijd gezellige Eindhoven in Noord-Brabant, geschreven als ‘een echte workaholic’. Ze is content creator. Een chique woord voor actief zijn op 0nly Fans en andere sociale media. De 24-jarige beauty houdt verder van koken en reizen en brengt het liefst haar tijd door met vrienden en familie.

Hunkerend naar liefde

De laatste keer dat Raluca echt verliefd was, is al weer de nodige jaartjes geleden. Daarom hunkert ze nu extra naar de ware liefde, misschien wel die van Whitney/René/Ivo/Jan Sietse. Eén ding is zeker: als Raluca eenmaal verliefd is, gaat ze er voor de volle honderd procent voor. Haar voorkeur gaat uit naar een man die groot en stoer, maar tegelijkertijd ook galant en lief is. Een flinke dosis ambitie vindt ze ook woest aantrekkelijk. Eens zien of ze haar droomprins op Temptation Island: Love or Leave aan de haak weet te slaan!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Varrell (@varrellfashion)