Love & Reality

Ralph in Temptation Island: Love or Leave extra single

Ralph maakt in Temptation Island: Love or Leave deel uit van de groep van drie heren die in aflevering 4 het front der verleiders kwamen versterken. Samen met Dylan en Sharkuni gaat hij aftasten of er misschien een romantische toekomst valt te behalen bij één van de koppeldames (IrisAnnebelMaris en Linde).

Ralph extra single Temptation Island: Love or Leave

Ralph gaat in Temptation Island: Love or Leave 2022 op zoek naar ware liefde. In Temptation Island: Love or Leave gaan vier koppels de ultieme relatietest aan. Onder aanvoering van presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels slaan zij zich een weg door de verleiding, met om de paar dagen een ‘kampvuuravond’ waarop ze beelden vanuit de andere villa – waar hun partners vertoeven – te zien krijgen. In het verleden is al wel gebleken dat niet heel veel relaties hier allemaal tegen bestand zijn, dat heeft alles te maken met het feit dat de acht vrouwelijke en acht mannelijke singles simpelweg bijzonder aantrekkelijk zijn. Maar dat levert voor ons natuurlijk wel extra veel drama, spanning en sensatie op!

Dylan, Sharkuni en Ralph extra singles

Aflevering 4 ging van start met een grote verrassing voor Maris en Linde, die net hun bed uit gerold kwamen toen ze plots drie heren op de bedjes in de tuin van de villa op de Dominicaanse Republiek zagen liggen. Het waren Dylan, Sharkuni en Ralph. De grappige, ambitieuze Ralph zag 23 jaar geleden voor het eerst het levenslicht. Hij houdt wel van een flirt, maar hunkert inmiddels toch ook wel naar echte, pure en ware liefde.

Temptation-Ralph is militair, feestbeest en echte flirt

Ralph is een half jaar vrijgezel en op zoek naar een dame die echt bij hem past. Het feestbeest uit Ede houdt van fitness (dat is ook wel aan zijn imposante fysieke verschijning te zien) en hockey. Ralph heeft als vooroordeel dat hij als badboy wordt gezien, maar wanneer de vrouwen hem leren kennen, zullen ze zien dat hij lief en zorgzaam is. Voor de kost is hij militair.

Op zoek naar de liefde

“Ik ben natuurlijk naar Temptation Island: Love or Leave gekomen om de liefde te vinden. Of dat gaat lukken ligt niet alleen aan mij, maar ook aan de meiden.” Hoe dan ook staat Ralph wel open voor avances van Iris, Annebel, Maris of Linde. Hoe dan ook: succes in de show, Ralph!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!