Love & Reality

Rajeen Pinazo is in Prince Charming op zoek naar diepgang

Rajeen Pinazo maakt in Prince Charming deel uit van de groep van twaalf singles die allemaal hopen op de liefde van Diego González-Clark. In een relatie is hij vooral op zoek naar diepgang, maar gaat hij die ook vinden in Griekenland?

Rajeen Pinazo in Prince Charming

Rajeen is 33 jaar oud en woont in Amsterdam, waar hij bij Rituals (het cosmeticabedrijf) werkt als ‘Procurement Buyer’: dat betekent dat hij materialen en grondstoffen inkoopt. Daarnaast klust hij echter bij als model namens ‘D1LON’.

Rajeen kijkt het liefst een goede docu

De Prince Charming-single omschrijft zichzelf als ‘sociaal, vrolijk en extrovert’, en dan niet alleen qua persoonlijkheid maar ook qua stijl. Hij heeft in zijn leven al veel in het buitenland gewoond en zegt hierdoor open in het leven te staan. Diepgang is voor hem dus erg belangrijk, zowel op het gebied van vriendschappen als met een partner. Hij zit ’s avonds het liefst met een boek of goede documentaire op de bank en als hij toch af en toe een feestje pakt, wordt het nooit te wild.

Rajeen Pinazo in Lang Leve de Liefde

Komt Rajeen je bekend voor, dan kan dat heel goed kloppen! Eind 2021 was hij namelijk al eens te zien in Lang Leve de Liefde. De Prince Charming-deelnemer (kwart Spaans, kwart Nederlands en half Sri Lankaans) ging op date met de drie jaar jongere Tom. Rajeen zorgde toen nog voor de nodige ophef door stiekem in de telefoon van zijn date te kijken (!), toen Tom even uit zicht was.

De desbetreffende LLDL-aflevering verliep überhaupt op een tumultueuze manier. Match Tom stuurde zijn vriendin Julia namelijk het volgende berichtje over Rajeen: “Uiteraard ken ik hem al (via Grindr, red.). Dus raak de boom aan.” De voice-over moest even opzoeken wat dat precies betekende, maar kwam uiteindelijk met het verlossende antwoord: “De boom knuffelen is codetaal voor: hij kan ermee door, dus ik wil de boom wel aanraken.” Waarbij ‘de boom’ staat voor… tja, dat kun je zelf wel raden.

Uiteindelijk ging het echter tóch mis. Er werd niet verlengd, want Tom zei: “Ik vind je heel leuk, lief en knap, maar… we zijn volgens mij gewoon té verschillend. Het knuffelen (niet met de boom overigens) voelde wel heel vertrouwd, maar alsnog.” De spullen werden gepakt.

➡ Niets missen van Prince Charming? Volg dan ook onze Facebook-groep over Prince Charming, Bachelor en Bachelorette!