Love & Reality

Raina Gija in Love Island NL de dansende Casa Amor-hottie

Raina Gija maakt in Love Island NL deel uit van de Casa Amor bombshell-squad. De Bredase beauty van Surinaamse afkomst schittert als professioneel danseres al in de nodige videoclips, maar zoekt nu nog naar een man voor wie ze ook moves kan gaan maken.

Raina Gija in Love Island NL

Raina Gija is 21 jaar en lijkt daarmee wellicht nog wat jong, maar ze weet al precies wat ze wil en dat is de ware liefde vinden. De Brabantse beauty (ze komt uit Breda en heeft Surinaamse roots) is professioneel danseres, dus met haar smooth moves en soepele heupjes kan ze altijd mannen om haar vingers wenden.

Als danseres schittert ze al in een flink aantal videoclips (zoals in een clip van Broederliefde, samen met haar zus en eveneens danseres Yahra Gija), en ook staat ze steeds vaker voor de camera als model. Niet geheel onverwachts, gezien haar oogverblindende looks. Ze omschrijft zichzelf verder als ‘een poppetje van buiten, maar een nerd van binnen’.

Raina Gija in Casa Amor

In het dagelijkse leven werkt Raina Gija voor CustomConnect op het project Vodafone/Ziggo. “Ik werk hier fulltime en ben daarnaast bezig met het opzetten van mijn eigen bedrijf. Ik wilde graag in de sales werken omdat ik het perfect bij mij vind passen. Daarbij zijn de doorgroeimogelijkheden hier erg groot.” Voor Vincent TV Producties werkt ze bovendien op de redactie van het televisieprogramma ‘Mr. Frank Visser doet uitspraak’.

Zelf valt Raina puur op het innerlijk. “Als ik merk dat een jongen gewoon leuk is, kan ik daar sowieso verliefd op worden. Dat is me nog niet gelukt, om een vent te vinden, dus ik hoop dat ik op Love Island wél de ware ga vinden. Casa Amor, here I come”, jubelt ze. Wij zijn razend benieuwd!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lisa Burm (@xlisaburm)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Yahra&Raina-fananacc (@yahra_en_raina)