Love & Reality

Rabia Abdoella in Are You The One? de uitgesproken fashionista

Rabia Abdoella schittert in Are You The One? In het eerste seizoen van de Nederlandse editie gaat het model op zoek naar haar perfecte match, met een potentiële prijzenpot van 200.000 euro in het achterhoofd. Wie weet houdt ze er wel de ware liefde aan over.

Rabia Abdoella in Are You The One?

Are You The One? debuteerde in 2014 op de Amerikaanse tv. De serie is dus maar liefst zeven jaar oud, dankzij MTV en Videoland gaan we ‘m nu ook eindelijk in Nederland verwelkomen. De serie laat 10 vrijgezelle dames en 10 vrijgezelle heren de liefde van hun leven vinden in een prachtige villa. In tien afleveringen tijd moeten zij allen hun perfecte match, gekozen door de computer, zien te vinden. Als iedereen aan het eind bij de juiste persoon zit, wordt de prijzenpot van 200.000 euro verdeeld.

Are You The One-Rabia droomt van eigen fashionlijn

De in Den Haag woonachtige Rabia Abdoella is met haar 29 lentes één van de oudere dames in Are You The One?. Ze heeft dan ook al behoorlijk wat levenservaring, maar in dat plaatje paste nog geen man aan haar zijde. Mogelijk komt daar straks verandering in. De uitgesproken beauty heeft marketing & communicatie op het ROC Mondriaan gestudeerd en ging daarna door voor haar bachelor in crossmediale communicatie op de Inholland University. Inmiddels werkt ze als videoproducer bij Baggadict, maar hoor grote droom ligt compleet ergens anders: namelijk bij het runnen van een eigen fashionlijn.

Grote familieplannen

Rabia Abdoella heeft een zwak voor mannen die gevoel voor romantiek hebben. Met een zoete verrassing kan je dus altijd bij haar aankloppen. Verder is eerlijkheid een must. Zelf is Rabia een echt familiemens; ze is hecht maar haar familieleden en wil in de toekomst zelf ook een groot gezin stichten (bij voorkeur zes kids, in totaal). Wat zou het leuk zijn als ze de man waarmee ze dat kan gaan doen straks vindt in Are You The One?

Sukkel in de liefde

Als de heren maar niet denken dat Rabia zelf op jacht gaat. “De man moet echt het werk doen, vind ik, want vrouwen doen al genoeg”, zegt ze stellig. “Ik ben wel echt een sukkel in de liefde. Toxic attracts me.. Ik word getriggerd door foute mannen door een bepaalde allure. Maar ik wil nu echt gaan settelen en wat opbouwen met een lifepartner.” Heel veel succes bij het vinden van die lifepartner, in Are You The One?, Rabia!

Deelnemers Are You The One? BoudewijnDamiëtDelanoDividiviFabyFloorIreneIvoJaapJamalJBJoeyMaartjeMaximMichèleNuriRabiaShaniceTychoYasmin

Niets missen van Are You The One? Word lid van onze Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door |? (@indianchutney)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door |? (@indianchutney)